به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، دکتر داوود شجاعی زاده در نشست خبری ظهر امروز خود با بیان اینکه بخش فکرافزایی جمعیت هلال احمر در مؤسسه علمی کاربردی هلال ایران است افزود: این مؤسسه 33 شعبه در سراسر کشور با بیش از 1200 فارغ التحصیل ،33 رشته کاردانی ، 11 رشته کارشناسی، 3 رشته کارشناسی ارشد دارد.
وی در ادامه با اشاره به برنامههای آتی این مؤسسه گفت: برای امسال نیز 13000 دانشجو در سراسر کشور پذیرش شدهاند.
شجاعی زاده در ادامه با بیان اینکه به سمت تخصصیتر شدن رشتههای کاردانی پیش میرویم تصریح کرد: با توجه به نیاز و کمبود تکنسینهای دارویی، رشته کاردانی تکنسین دارویی برای نخستین بار در مؤسسه آموزش هلال در سراسر کشور برگزار می شود.
همچنین رشته مدیریت خانواده برای عموم به صورت غیر حضور و همچنین از طریق تفاهم نامه با شبکه آموزش داده خواهد شد.
وی در ادامه افزود: همچنین در نظر داریم رشتههای کارشناسی ارشد حقوق بشردوستانه ، کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی در بحران، رشته پرستاری، پرستاری و امداد داوطلبین برای سال جدید برگزار کنیم.
وی در ادامه بیان داشت: همچنین دورههای داوطلب خبرنگار به منظور تربیت تخصصی خبرنگاران بحران از ماه آینده آغاز میشود.
رئیس مؤسسه آموزشی علمی کاربردی هلال در ادامه به دیگر رشتههای جدید این مؤسسه اشاره کرد و بیان داشت: دوره کارشناسی ارزیابی سوانح، توانبخشی رباتیک، پرستاری توانبخشی و همچنین برگزاری دورههای دکترای پزشکی سفر و پزشکی حوادث از دیگر رشتههایی است که در این مؤسسه آموزش داده خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری دورههای بین المللی در کشورهای مختلف اظهار داشت: در کشورهای افغانستان، سوریه ، لبنان ، سودان ، آذربایجان برنامههای آموزشی را اجرا کردهایم و در تانزانیا و کومور نیز طبق تفاهمنامههای این آموزشها را آغاز خواهیم کرد.
با توجه به اینکه جمعیت هلال احمر در 27 کشور دنیا مرکز دارد و بسیاری از این بیمارستانها توانایی برپایی مراکز آموزشی را دارند به زودی در بسیاری از این کشورها چون تاجیکستان مراکز آموزشی در کنار بیمارستانها راهاندازی خواهد شد.
شجاعی زاده به چاپ 120 عنوان کتاب اشاره کرد و گفت: کتابخانه مؤسسه دارای کتب معتبر و مرجع بسیاری است که در آن 7هزار و 363 عنوان کتاب فارسی و 2050 کتاب لاتین وجود دارد.
به منظور استفاده بهتر و مؤثرتر از این منبع با ارزش تا دو هفته دیگر کتابخانه دیجیتال نیز راهاندازی می شود. این کتابخانه درحوزههای امداد و نجات، آموزش همگانی و توانبخشی منبع با ارزشی است.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری 7 دوره جدید پودمان امدادی برای داوطلبان ، اعضای جمعیت گفت: این دورههای منجر به تحول بویژه در زمینههای امدادی و بحران کشور خواهد شد.
همچنین نجفی معاون آموزش همگانی با اشاره به آموزش 8 میلیون نفر از آموزشهای همگانی امدادی گفت: لزوم آموزش همگانی برهمه آشکار است و نیازی به توجیه آن نیست.
به این منظور برای توسعه آموزشهای همگانی از رسانههایی چون صدا و سیما استفاده می شود که پیام آموزشی ما که همان آمادگی در برابر حوادث و بلایا است را به مردم برساند.
وی در ادامه تصریح کرد: عموم مردم می توانند به شعب جمعیت هلال احمر در
سراسر کشور مراجعه کنند ودورههای نظری و عملی کمکهای اولیه را آموزش
ببینند.
همچنین تدین معاون پژوهشی مؤسسه آموزش عملی کاربردی هلال احمر در پایان نیز با
بیان اینکه 300 عنوان آموزش ضمن خدمت تعریف شده است افزود: برای سازمانها و
بخصوص وزارت کشور و استانداریها دورههای آموزشی برگزار می شود همچنین به
دلیل آسیب خاص معلولان در زمان وقوع حوادث به پیشنهاد انجمن حمایت از
معلولان دورههای آموزشی نیز برای این قشر از جامعه برگزار می شود.
انتهای پیام/