سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشارکت آری، سازش خیر

گروه های سیاسی عراق، بر ضرورت مشارکت همه احزاب در دولت آینده، تاکید می‌کنند؛ ولی این نگرانی وجود دارد که این مشارکت به سازش تبدیل شود. این در حالی است که تقریبا همه ی سیاستمداران، اتفاق نظر دارند که سازش، به نفع کشور ما نخواهد بود.

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از "پایگاه اطلاع رسانی عراق"؛ گروه های سیاسی عراق، بر ضرورت مشارکت همه ی احزاب در دولت آینده، تاکید می کنند؛ ولی این نگرانی وجود دارد که این مشارکت به سازش تبدیل شود. این در حالی است که تقریبا همه ی سیاستمداران، اتفاق نظر دارند که سازش، به نفع کشور ما نخواهد بود.

بدیهی است که سازش، نمی تواند دولت قوی و توانایی را تشکیل دهد؛ این درحالی است که همه خواستار دولتی قدرتمند هستند و باید اذعان کنیم، چنانچه دولتی براساس سازش تشکیل شود، این خواسته ی ملت محقق نخواهد شد؛ گروه های سیاسی به ملت وعده داده بودند که از تشکیل چنین دولتی دوری کنند؛ بیم آن می رود که گروه های سیاسی خلف وعده کنند و تحت فشار، به تشکیل چنین دولتی تن دهند.

بسیاری از افراد در آغاز رقابت انتخاباتی شعار تغییر را سر داده بودند و تغییر مطلوب، جز از طریق تغییر اشخاص، رویکردها و روش ها، ممکن نخواهد بود؛ سازش، یکی از همان روش هایی بود که ملت، با آرای خود، خواستار تغییر آن شدند.

سیاستمدران باید این جرئت را داشته باشند که بتوانند از تشکیل دولت سازش دوری کنند و در مقابل دولتی تشکیل دهند که وزیران آن با کفایت باشند و مسوولیت وزاری خود را بر اساس شایستگی و کفایت خود انجام دهند، نه آنکه به احزاب و گروه های دیگر وابسته باشند. اگر حیدر العبادی می خواهد موفق باشد، باید همین رویکرد را سرلوحه ی کار خویش قرار دهد.



انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.