به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، یکی از ضروری ترین نیازهای مادر در دوران بارداری، داشتن یک رژیم غذایی سالم و مناسب است تا از افزایش گلوکز و انسولین کودک جلوگیری کند. افزایش گلوکز و انسولین از نشانه های ابتلا به دیابت و سندرم متابولیک هستند.
بررسی ها نشان می دهند، تغذیه مادران در دوران قبل از بارداری و در دوران بارداری نقش زیادی در سلامت کودک دارد و اهمیت ندادن به آن سبب چاقی کودکانشان در بزرگسالی خواهد شد.
مطالعات نشان می دهند که بر خلاف باور عمومی، مادر باردار لازم نیست به اندازه دو نفر غذا بخورد. کیفیت رژیم غذایی مادر در دوران بارداری نقش مهمی در رشد جنین و همچنین سطح گلوکز و انسولین کودک بعد از تولد ایفا می کند.
بر اساس تحقیقات رژیم غذایی غنی از چربی در دوران بارداری منجر به دیابت در کودک می شود