سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نوباوه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:

تمامی انتصاب‌ها در وزارت علوم از افراد نام آشنای مشارکتی بود/ انتخاب فرجی‌دانا سهم خواهی بوده است / اداره وزارت علوم توسط خط فکری اصلاحات افراطی

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی با اشاره به برکناری وزیر علوم گفت: وزارت علوم توسط فرجی دانا اداره نمی‌شده و تمامی انتصاب‌ها در این وزارتخانه از افراد نام آشنای مشارکتی بودند و انتخاب وزیر علوم نیز نوعی سهم‌خواهی بود.

بیژن نوباوه وطن نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران با اشاره به جلسه امروز مجلس و استیضاح وزیر علوم گفت: استیضاح فرجی دانا پروسه‌ای 2 ماه را طی کرد و ما در تلاش بودیم تا قبل از استیضاح و با یکسری اصلاحات به هدف خود برسیم.  

وی با بیان نگرانی‌های نمایندگان درباره وزارت علوم افزود: نگرانی نمایندگان کاملا روشن بود و تمامی مطالب ارائه شده همراه با مستندات صورت گرفت اما متأسفانه اقدامات این وزارتخانه طی هفته گذشته سبب تغییر برخی مطالبات شد و مسائل بورسیه‌ها نیز مطرح شد.  

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی با اشاره به تبلیغات غرب که با اقدامات وزارت علوم همسو شده بود خاطر نشان کرد: بیان مسئله بورسیه‌ها و همسویی تبلیغات غرب با اظهارات وزیر سبب شد تا ما نوع رفتار خود را تغییر دهیم.  

نوباوه خاطر نشان کرد: بنده تلاش کردم تا ماهیت تبلیغی این اقدامات وزارت علوم را افشا کنم تا به موضوع اصلی که بررسی رفتار وزیر در وزارتخانه بود باز گردیم.  

وی ادامه داد: ستاد فعال در وزارت علوم که مسئول تعیین اساتید مختلف برای قسمت‌های مختلف و جابه جایی افراد در وزارتخانه بود ما را بر آن داشت تا تمامی این مسائل را با مستندات مطرح کنیم.  

این نماینده موافق استیضاح ضمن اشاره به فضای کم تنش استیضاح وزیر علوم نسبت به دیگر جلسات مشابه تصریح کرد: ما اصولی حرکت کرده و مدیریت سیال داشتیم و جای سخنرانی نمایندگان موافق را بر اساس ماوقع جلسه امروز تعیین کردیم. این مدیریت سیال سبب شد تا مسائل و شبهات مطرح شده در جلسه با مستندات پاسخ داده شود.  

نوباوه با بیان اینکه موضوعات مهم در وزارت علوم به دولتی خاص بر نمی‌گردد خاطر نشان کرد: برخی مسائل در وزارت علوم در دو دهه گذشته وجود داشته و دشمن تلاش کرده تا استهاله معنادار فرهنگی انجام دهد و این نشانگر این است که مسئله وزارت علوم مسئله زود بازده نیست.

این نماینده ادامه داد: ما می‌دانیم که نمی‌توان مسائل موجود در وزارت علوم را به یک دولت خاص نسبت داد اما رفتار در چینش افراد در وزارت علوم حاکی از اعلام خطری بزرگتر از هشدار بود که سبب شد نمایندگان تلاش کنند تا جلوی این خطر را بگیرند. 

وی با اشاره به حمایت غربی‌ها و تبلیغات همسوی رسانه‌ها با اظهارات اخیر وزارت علوم گفت: این حمایت‌ها و تبلیغات نشانگر همسویی و هماهنگی برخی افراد با رسانه‌ها و دولت‌های غربی بود. لذا ما بسیار مصر بودیم تا این وزارتخانه کلیدی در تربیت جوانان ما رفتار درست‌تری را داشته باشد.  

نوباوه ادامه داد: علیرغم اظهارات برخی، فرجی دانا یک گزینه‌ای کامل برای دولت نبود و افرادی که قبل از وی برای تصدی پست وزارت به مجلس معرفی شدند و رأی نیاوردند، نشان می‌دهد وزارت علوم توسط خط فکری اصلاحات افراطی اداره می‌شد.

وی افزود: برخی افراد و مشاورین که اخیرا در این وزارتخانه فعالیت می‌کردند از افراد نام آشنا با خط فکری تند اصلاح‌طلبی و مشارکتی داشتند. 

این نماینده موافق برکناری وزیر علوم خاطر نشان کرد: این وزارتخانه توسط فرجی دانا اداره نمی‌شد و ما این را رصد کرده و می‌دانستیم، همچنین تحقیقات نشانگر انتصاب‌هایی بود که افرادی مشارکتی بودند.

نوباوه در پایان تصریح کرد: فرجی دانا گزینه اصلی دکتر روحانی نبود و شاید انتخاب و معرفی وی سهم‌خواهی بود.  

انتهای پیام/
برچسب ها: استیضاح ، وزیر ، علوم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
احمد علی جهان بین
۰۵:۵۸ ۳۰ مرداد ۱۳۹۳
ما ملت ایران بخصوص خانواده شهدا از رئیس جمهور محترم می خواهیم کسانی را به خانه ملت معرفی نماید که آن فرد دلسوز انقلاب اسلامی مان که در پای درخت آن خون هزاران شهید ریخته شده است و آن شخص باید معتقد به آرمانهای انقلاب باشد