سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آصفری در موافقت با استیضاح فرجی‌دانا:

دشمنان به دانشگاه چشم طمع دوخته‌اند/ تشنجات سیاسی، محیط علمی دانشگاه‌ها را آشفته می‌کند

موافق استیضاح وزیرعلوم در جلسه علنی امروز با بیان اینکه دشمنان به دانشگاه‌ها چشم طمع دوخته‌اند گفت: تشنجات سیاسی و درگیری‌های جناحی محیط علمی دانشگاه‌ها را آشفته می‌کند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران محمد حسن آصفری نماینده مردم اراک و کمیجان در موافقت با اسیتضاح وزیرعلوم در جلسه علنی امروز چهارشنبه 29 مهرماه، اظهار داشت: در سال‌های پس ازانقلاب به ویژه پس از پایان جنگ تحمیلی و به خصوص در سال 76، دشمنان انقلاب سعی کردند دانشگاه را مقابل انقلاب و نظام قرار دهند، دانشگاه را مقابل نظام قرار دهند به دلیل اینکه دانشجویان در زمان رژیم شاه، مبارزات گسترده‌ای را داشته‌اند، دشمنان می‌خواستند در زمان کنونی نیز دانشجویان را به مبارزه با انقلاب بکشانند تا اهداف شوم خود را در کشور محقق کنند.  
 
وی افزود: از سال 76 به بعد برخی جریانات سیاسی هم سعی کردند با استفاده ابزاری از دانشجویان کسب قدرت کنند، فراموش نمی‌کنیم که  شعار دفتر تحکیم وحدت در انتخابات مجلس ششم شعار انتخاباتی نبود بلکه شعارهای براندازی بود که نتیجه آن توطئه داستان غم انگیز 18 تیر سال 78 شد و عواقب آن نیز تا سه سال بعد از آن واقعه هم  ادامه داشت، البته بسیاری از دانشجویان در همان سال‌ها هم در مقابل این توطئه ایستادند و دشمنان و جریانات سیاسی فرصت طلب و قدرت طلب نتوانستند دانشگاه را در مسیر اهداف شوم خود قرار دهند.
 
آصفری ادامه داد: 10 سال بعد نیز (سال 88) دوباره همان جریان سیاسی به سراغ دانشگاه‌ها رفت و حوادث تلخی در دانشگاه‌ها به وجود آمد که همه آن را به یاد داریم، البته مردم در 23 تیر سال 78 و 9 دی سال 88 جواب این فتنه‌انگیزی را دادند.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: همان اندازه که دشمن به دانشگاه‌ها چشم طمع دوخته است نظام به دانشگاه‌ها امید دارد، نظام در حالی که دانشگاه و دانشجویان سیاسی، اجتماعی و صاحب بصیرت و تفکر می‌داند بر این اصل نیز تاکید دارد که دانشگاه باید محیط پرورش علم و عالم و پیشرفت اقتصاد دانش‌بنیان باشد، نباید تشنجات سیاسی و درگیری‌های جناحی محیط علمی دانشگاه را آشفته کند.
 
نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آقای فرجی‌دانا با این انتصابات و با این بی‌در و پیکری در فضای دانشگاه‌ها نمی‌شود فضای دانشگاه را علمی کرد.
 
وی افزود: آیا خبر دارید از سه مهر سال 92 تا 21 خرداد سال 93 چه اتفاقاتی در دانشگاه‌های کشور شکل گرفته‌اند؟ که اگر تدبیر نیروهای دلسوز انقلاب نبود قائله‌ای چون کوی دانشگاه را به دنبال داشت.
 
آصفری تصریح کرد: اتفاقاتی که باعث پدید آوردن بستر مناسب برای حضور معاندین و دشمنان انقلاب در دانشگاه‌ها شده است. کسانی که برای رسیدن به اهداف شوم خود دانشگاه را بهترین مکان برای ترویج تفکرات ضد دینی و به سخره گرفتن ارزش‌های انقلابی می‌دانند.
 
وی با بیان اینکه بخشی از اتفاقات یک ساله گذشته دانشگاه را براساس مستندات ارائه می‌دهم اظهار داشت: توزیع شب‌نامه منافقان در برخی از دانشگاه‌ها، انکار علنی معاد و باورهای دینی، زیر سوال بردن واقعه عظیم عاشورا،  توزیع شب‌نامه‌های سیاسی  در حمایت از آشوب‌گران و عاملان اصلی فتنه، ممانعت از برگزاری مراسم 13 آبان روز مبارزه با استکبار جهانی، جمع‌آوری بنرهای ضد آمریکایی در زمان شما که بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب و تمام ملت ایران آمریکا دشمن درجه یک انقلاب است و همچنین ترویج کتب پوچ‌گرایی و التقاطی و انحرافی در دانشگاه‌ها و تلاش برای آشوب در دانشگاه‌ها از اتفاقات یک سال گذشته دانشگاه‌ها بوده است.
 
عضو امنیت ملی و سیاست خارجی  به برخی اقدامات غیرقانونی در وزارت علوم اشاره کرد و گفت: هزینه‌کرد پول بیت‌المال برای دستیابی به اهداف شخصی و سیاسی و کارهایی مانند این موضوع چه معنی دارد؟ آیا غیر از این است که بخواهند غائله‌ای مثل 18 تیر جدیدی در دانشگاه‌‌ها رقم بزنند و آن را به بیرون بیاورند.
 
آصفری از بازگرداندن دانشجویان آشوب‌گر و مسئله‌دار که برخی از آنها حتی قاچاقچی مواد مخدر هستند به عنوان یکی از اقدامات وزیر علوم یاد کرد و افزود: علی‌رغم مخالفت وزارت اطلاعات این افراد به دانشگاه‌ها بازگشتند که مدارک آن موجود و قابل ارائه است.
 
نماینده اراک در مجلس به چاپ نشریاتی با نام نشریات دانشجویی در بیرون دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: شاهد چاپ نشریاتی با صفحات رنگی با عنوان نشریات  دانشجویی بودیم که این موضوع نیز قابل توجه است. ما هنوز ماجرای نشریه سلام را فراموش نکرده‌ایم.
 
آصفری تأکید کرد: وزیر علوم به بیانات مقام معظم رهبری در رابطه با عزل و نصب‌ها بی‌توجهی کرد و در عزل و نصب‌های خود از کسانی استفاده کرد که در شأن دانشگاه و نظام نیستند. یکی از این انتصاب‌ها عضو یک هیأت علمی است که در ستاد میرحسین فعالیت داشته و سابقه دستگیری در سال 78 و 88 را دارد و در جریانات فتنه دست داشته است، این عضو هیأت علمی سخنان بسیار قابل توجه و عجیبی دارد و آشکارا در یکی از جمله‌های خود گفته است که ریش مال انسان نیست بلکه برای حیوان است. انتصاب اینگونه افراد در وزارت علوم چه معنایی دارد؟
 
وی به زیر سوال بردن فرمایشات امام خمینی (ره) توسط مسئولان وزارت علوم اشاره کرد و گفت:‌ یکی از استادان خانم اظهاراتی دارد که بسیار قابل تأمل است، وی در جایی گفته است که من شکلات نیستم، مروارید نیستم، وسیله تفریح و اسباب ازدیاد نسل نیستم، عامل فساد مردان نیستم ناموس هم نیستم من یک زنم یک انسان که برابر و آزاد آفریده شده نه بهشت زیر پای من است و نه جهنم افتخار فرستادن مردان به معراج هم نصیب کس دیگری شود می‌خواهم خودم به معراج بروم این جمله درست بر عکس این فرمایش امام راحل است که می‌فرماید مرد از دامن زن به معراج می‌رود و بر عکس جمله‌ای است که ائمه اطهار می‌فرمایند بهشت زیر پای مادر است.
 
وی به حمایت شبکه‌های ماهواره‌ای بیگانه از وزیر علوم اشاره کرد و گفت: چرا باید شبکه‌هایی که با ما دشمن هستند از وزیر علوم دفاع و حمایت کنند؟
 
آصفری در ادامه سخنان خود اظهار داشت: رسانه های بیگانه علیه نظام شایعه‌افکنی و سیاه‌نمایی می‌کنند و حال افرادی فضای دانشگاه را به سمتی بردند تا عضو هیأت علمی و ریاست دانشگاه نیز اینگونه جوسازی‌های رسانه‌های بیگانه را دنبال می‌کند.
 
وی افزود: امروز صد نشریه دانشجویی غیرهمسو با نظام منتشر می‌شود که تعداد آن نیز در حال افزایش است و این نشریات برای جریان دانشجویی حاشیه درست خواهد کرد. این نشریات نه فقط در تهران بلکه در شیراز، اصفهان، مشهد و در اکثر دانشگاه‌ها وجود دارد.
 
این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آقای فرجی‌دانا نسبت به انتشار این نشریات عنوان می‌کنند که تمام آنها درهیأت نظارت و کمیته انضباطی مورد بررسی قرار می‌گیرد، این درحالی است که بعضی نشریات اصلاً مجوز نگرفته‌اند اما با پول بیت‌المال و امکانات دانشگاه مطالب التقاطی را چاپ می‌کنند.
 
وی با اشاره به اهانت‌هایی که نسبت به مراجع تقلید در دوره وزارت فرجی دانا از طرف دانشگاه‌هیان صورت گرفته، گفت: یکی از اساتید دانشگاه که منصوب آقای فرجی‌دانا نیز بود، هنگامی که آیت‌الله مکارم شیرازی دعوت وزیر علوم را برای حضور محضر ایشان نمی‌پذیرد، نامه‌ای سراسر توهین به این مرجع عالیقدر می‌نویسد.
 
آصفری ادامه داد: این استاد دانشگاه در این نامه خطاب به آیت‌الله مکارم شیرازی عنوان می‌کند که ما دانشگاهیان با شما حوزویان در مسائل حوزوی و دانشگاهی اختلافات اساسی داریم و هیچ‌گاه این اختلافات برطرف نخواهد شد. این استاد دانشگاه همچنین در این نامه عنوان می‌کند که شما (آیت الله مکارم شیرازی) از تشخیص مصلحت نظام ناتوانید و تشخیص شما نادرست است.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه ترویج فرقه ضاله وهابیت و بهائیت در دانشگاه‌ها شکل گرفته است، گفت: ما می‌خواهیم نظر آقای فرجی دانا را نسبت به ترویج فرقه وهابیت و بهائیت در دانشگاه‌ها بدانیم.
 
وی با اشاره به آنچه که در یک سال گذشته در وزارت علوم رخ داده است، گفت: در این مدت سیاه‌نمایی علیه مجلس و صدا و سیما، تطهیر برخی چهره‌های سیاسی مسئله‌دار، کمرنگ کردن نقش استعمار در کودتای ۲۸ مرداد، زیر سؤال بردن پشتوانه نظری ولایت فقیه، تمجید از آقای منتظری، مخدوش دانستن نظریه ولایت فقیه و ده‌ها موارد دیگر در دانشگاه‌ها وجود دارد که امروزه در برخی از نشریات دانشگاهی، این موارد انتشار می‌یابد.
 
آصفری در ادامه تصریح کرد: می‌گویند 16 آذر امسال بسیار آرام بوده است، فیلمی که از برگزاری مراسم 16 آذر در یکی از دانشگاه‌ها پخش شده است نشان می‌دهد چگونه در آن جلسه از فتنه‌گران حمایت می‌شود، آیا این 16 آذر آرامی است؟ نمی‌شود از این مسائل به سادگی گذشت.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی در پایان خاطرنشان کرد: امروز مجلسی دارد وزیر علوم را استیضاح می‌کند که تعامل بالای خود را با دولت نشان داده است. در چه مجلسی بیشترین رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت داده شده است. حال اگر نمایندگان تصمیم به استیضاح گرفتند بنا به تکلیف بوده است.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: دشمنان ، دانشگاه ، استیضاح
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.