سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رشت /

خواص هندوانه

بیش از دو هزار سال است کشت هندوانه با انتقال تخمه این محصول پرآب از حجاز به ایران در کشورمان متداول شده است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ، این میوه به دلیل داشتن آب فراوان ، خنک ، مسکن التهاب و فشار خون و برطرف کننده عطش زیاد است، هندوانه در خون سازی بدن و رقیق کردن آن موثر است و بهترین درمان برای بیماری حصبه بشمار می آید.

هندوانه با همه فوایدش به دلیل داشتن سلولز زیاد دیر هضم و نفاخ است ، لذا به به بیمارانی که مشکلات ناراحتى معده و روده دارند توصیه می شود که آب هندوانه را گرفته صاف کرده و با کمى شیر خشت مخلوط کرده و مصرف کنند. نفخ حاصله از بعضى میوه ها درمانش در پوست آنها است .

چنانچه کسانی با خوردن هندوانه دچار نفخ می شوند می توانند با خوردن مقداری از مرباى پوست این میوه نفخ را از بین ببرند.

خوردن هندوانه ناشتا مخصوصا در هواى گرم موقعى که عطش غلبه کرده است چندان مفید نیست و بهتر است هندوانه را بعد از خوردن غذا مصرف کنند.


انتهای پیام /ش/ن


برچسب ها: خواص ، خوردن ، هندوانه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.