به گزارش
خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گرچه سال گذشته دیرستا توانسته بود هم تیمی خود آدریان سوتیل را در فورسایندیا مغلوب کند، اما به دلیل اینکه اسپانسر خوبی نداشت مجبور شد به رقابتهای DTM برگردد و این در حالی بود که سوتیل در سائوبر برای خود یک جای خالی پیدا کرد.
اما دیرستا باور دارد برای حضور داشتن در فرمولیک به اندازه کافی جوان و بااستعداد است.
این راننده ۲۸ ساله گفت:فرمولیک را دوست دارم، این ورزش را با تمامی حاشیههایش دوست دارم. این همیشه در درون هم همینطور بوده و هست.
وی افزود:آنجا آخرین نقطه ورزشهای موتوراسپرت است. از همین رو، پیدا نکردن یک جای خالی برای رقابت خیلی دردناک است.
دی رستا تاکید کرد:برای داشتن یک شانس دوباره به اندازه کافی جوان و بااستعداد هستم. دوست دارم این کار را دوباره انجام بدهم. برای رسیدن به این شانس دوباره هم شبانهروز در حال تلاش هستم.
اگر پول با خود داشته باشید، رسیدن به فرمولیک کار بسیار آسانی است. اما من دوست دارم این شانس را خودم برای خودم فراهم کنم. دوست ندارم ذهنم را درگیر رشتههای دیگر کنم و آرزو دارم دوباره به این رقابتها برگردم.