بنا بر اين گزارش در اين مراسم از 5 محصول فناورانه جديد شركتهای مستقر در پارك فناوری پرديس رونمايی شد.
دستگاه همودياليز به عنوان يك وسيله خارج از بدن نقش كليه را براي بيماران دچار نارسايی كليه ايفا میكند. اين دستگاه تمام اهداف متصور از دياليز از جمله برداشت فراوردههای نهايی سوخت پروتئين از خون مانند اوره و كراتين ،حفظ غلظت املاح خون در محدوده طبيعی تنظيم اسيديته خون و تنظيم مايع اضافی خون را پوشش میدهد.عمده بازارهای هدف اين محصول بيمارستانها و مراكز درمانی هستند كه خدمات همودياليز را ارائه میدهند.
گفتنی است قيمت تمام شده نمونه داخلی اين محصول نسبت به نمونه خارجی دارای صرفه اقتصادی بوده كه به همين دليل سبب صرفه جويی ارزی میگردد.
در اين مراسم كپسولهای فشار بالا با قابليت نصب بر روی هواپيماهای مسافربری و اطفا حريق كابين خلبان نيز رونمايی شد كه اين محصول نيز جز كالاهای تحريم شده بود که با ساخت آن کشور به خودکفایی رسیده است.
موتورهایDC گشتاور بالا نيز از ديگر محصولات رونمايی شده اين مراسم است كه بروی بالگردهای عملياتی برای كنترل حركت نصب میشود. اين دانش فني تنها در اختيار چند كشور محدود غربی و اروپايی قرار داشت كه محققان پارك فناوری پرديس توانستند با ساخت اين محصول تحريم ها عليه كشور را بی اثر كنند.
کشف عیوب احتمالی شبکه های حامل سوخت با ساخت ربات عملیاتی
ربات عملياتی شبكههای لوله نيز ديگر محصول فناورانه رونمايی شده در پارك فناوری پرديس است كه نظارت مستمر بر تاسيسات لوله نظير شبكه های حامل سوخت و انرژی موجب كشف به موقع عيوب و مشكلات احتمالی و از طرفی انجام اقداماتی سريع جهت رفع آن میگردد. اين ربات قادر خواهد بود خسارات و عيوب احتمالی در لوله های انتقال نفت و گاز را شناسايی كند.
گفتنی است با بومی نمودن اين فناوری علاوه بر تامين نياز داخلی با هزينه هايی تا 10 برابر كمتر سهولت بهره مندی از اين خدمات و تجهيزات نيز ميسر خواهد شد.
30 میلیون دلار صرفه جویی ارزی با ساخت آزمايشگاه همراه
همچنین آزمايشگاه همراه محصول فناورانه ديگری بود كه در اين مراسم رونمايی شد كه برای دانش آموزان استفاده میشود و در زمينه خدماتی در حوزه اپتيك ،الكتريسيته و مخابرات، طراحی و توليد شده است. در صورت تجهيز تمام مدارس كشور طی يك دوره پنج ساله در حدود 30 ميليون دلار صرفه جويی ارزی صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام/