گفتنی است، براساس تحقیقات بهترین منبع تامین آهن گوشت قرمز است اما میتواند از منابع گیاهی مانند نان سبوس دار، انجیر، زردآلو، اسفناج، کلم بروکلی و عدس نیز آهن مورد نیاز بدن را تامین نمود.
بررسیها نشان میدهند، براساس جدیدترین پژوهشها هوس شدید برخی افراد برای خوردن همبرگر و یا غذاهای تولید شده از گوشت قرمز به خاطر کم خونی است که بدن سعی دارد از این طریق مشکل خود را جبران نماید.
پزشکان به افراد در هنگام بروز این نوع احساس توصیه میکنند به جای خوردن انواع فستفودهای مضر از غذاهای سالم درست شده با گوشت مانند انواع غذاهای کبابی و آبپز استفاده نمایند تا بیشترین بهره را از این منبع طبیعی تامین آهن خود ببرند.
انتهای پیام/