سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نمادهای غایب در معاملات بورس و فرابورس

توقف نماد معاملاتی سهام شرکت‌های فعال در بورس و فرابورس به دلایل مختلفی انجام می‌گیرد که دلایلی همچون برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه سهامداران، لغو پذیرش از بورس و غیره از جمله این موارد هستند.

به  گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ در نظر داریم به تفکیک دلایل توقف نمادهای معاملاتی و طولانی ترین زمان توقف را بررسی کنیم.

485 نماد در بورس و فرابورس معامله می شوند که در تاریخ 22 مرداد ماه جاری 59 نماد متوقف بوده و مابقی یعنی 426 نماد در بازار سهام معامله می شدند.

 بانک آینده از میان 15 شرکت فعال در بازار سهام در حالی صدرنشین جدول توقف نماد در این بخش می شود که نماد آن از 12 اسفند ماه سال 91 تاکنون بازگشایی نشده است.
از میان 16 نمادی که به دلیل برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه سهامداران متوقف شده اند، شرکت کابل باختر طولانی ترین زمان توقف را به خود اختصاص داده، "باختر" از 24 مرداد ماه سال 90 تاکنون همچنان متوقف مانده است.

شرکت های مهندسی فیروزا و ایران گچ نیز مجموعه هایی بودند به دلیل لغو پذیرش از بورس از تاریخ 30 اردیبهشت ماه سال 93 تاکنون در بازار سهام معامله نمی شوند که البته براساس اظهارات مدیر عامل شرکت بورس دو نماد "فیروزا" و "کایگچ" از این بازار اخراج شده اند.
بیمه دی تنها مجموعه بورسی است که نماد آن در تاریخ 30 آذر ماه 92 به دلیل شفاف سازی در اطلاع رسانی  متوقف شده و تاکنون نیز در همین وضعیت قرار دارد.
نماد معاملاتی شرکت گلتاش طی 21 مرداد ماه جاری برای برگزاری مجمع عمومی فوق العاده به منظور تغییر محل قانونی شرکت متوقف شده است.
9 نماد نیز برای اعلام تعدیل سود برآوردی سال مالی خود در بورس معامله نمی شوند که از میان آنها بیشترین زمان توقف نماد به شرکت فارسیت اهواز اختصاص دارد، چراکه نماد این مجموعه از تاریخ دوم اردیبهشت ماه سال 91 تاکنون مورد بازگشایی قرار نگرفته است.
از میان سه نمادی که به دلیل برگزاری مجمع فوق العاده  متوقف شده اند، شرکت فرومولیبدن کرمان با توقف بیش از دو سال از 25 آبان ماه سال 90 تاکنون طولانی ترین زمان را در این بخش از آن خود کرده است.
از میان چهار شرکتی که برای برگزاری مجمع عمومی عادی و فوق العاده نمادشان متوقف شده، مجموعه کارت اعتباری کیش صدرنشین این جدول گردیده، چراکه نماد "رکیش" از 12 خردادماه سال جاری تاکنون مورد بازگشایی قرار نگرفته است.
شرکت فارسیت دورود تک سهمی است که به توقف انتقال به بازار فرابورس از 11 اردیبهشت ماه 91 تاکنون در بازار سهام معامله نمی شود.
شرکت کف تنها در بخش توقف به دلیل اعلام پیش بینی در امد قرار می گیرد که البته این مجموعه نیز از بورس اخراج شده، "شکف" از 19 اردیبهشت ماه سال 92 تاکنون متوقف مانده است.
سیمان لار سبزوار تک نمادی است که به دلیل ابهام در اطلاعات مالی از 14 مرداد ماه جاری تاکنون متوقف است.
بانک آینده از میان 15 شرکت فعال در بازار سهام در حالی صدرنشین جدول توقف نماد در این بخش می شود که نماد آن از 12 اسفند ماه سال 91 تاکنون بازگشایی نشده است.
پنج مجموعه در این بخش جای می گیرند که توقف نماد آنها طی مرداد ماه جاری اتفاق افتاد و البته در میان آنها نماد "شپترو" در جایگاه اول طولانی ترین توقف نماد قرار می گیرد.

در پایان این گزارش می افزاید، از میان شرکت های فعال در بورس که نماد معاملاتی آنها به دلایل مختلف متوقف شده اند، شرکت قند پارس با توقف بیش از سه ساله، طولانی ترین زمان توقف را از آن خود ساخته و بعد از شرکت های فارسیت اهواز و فارسیت درود در ردیف های دوم و سوم قرار می گیرند.

انتهای پیام/

برچسب ها: بورس ، اوراق ، توقف ، بازار
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.