به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، حمید چوبینه رئیس مرکز درمان ناباروری مجتمع درمانی دارویی هلال احمر درجشن شکرانه تولد نخستین فرزند حاصل از روش درمان ناباروری میکرواینجکشن و همچنین سالگرد تأسیس مرکز ناباروری هلال احمر ایران ( رویش) که در این مجمتع برگزار شد با بیان اینکه 5 میلیون نوزاد از طریق روشهای پیشرفته درمان ناباروری به دنیا آمدهاند گفت: نخستین فرزند نیز در یزد در پژوهشگاه رویان از طریق IDF به دنیا آمد که اکنون مراحل جوانی خود را سپری میکند.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون سه میلیون زوج نابارور در کشور وجود دارد و هر ساله به این آمار افزوده می شود تصریح کرد: با توجه به سیاستهای افزایش جمعیت در کشور پرداختن به موضوع ناباروری و درمان زوجها بسیار مهم است اما نکته قابل توجه زمانبر بودن، هزینههای بسیار درمان ناباروری است که اگر زیر چتر حمایتهای دولتی وبیمهای قرار بگیرند روند درمان و همچنین تعداد زوجهای متقاضی درمان که درنهایت منجر به تولد موفق نوزاد بیشتر خواهد شد.
چوبینه در ادامه افزود: با روشهای نوین درمان ناباروری و حمایت خانوادهای درگیر در این مسئله ، سیر درمان را میتوان برای آنها اجرا کرد به طوری که میتوانیم 5 الی 6 میلیون فرزند به جامعه خود بیافزاییم.
رئیس مرکز درمانی رویش در ادامه با اشاره به دیگر فواید روشهای نوین ناباروری اظهار داشت: تشخیص ژنتیک قبل از انتقال جنین به مادر از طریق روشهای درمان ناباروری امکان پذیر است.
با این روش میتوان خانوادههایی که دچار مشکلات ژنتیکی هستند شناسایی و از تولد نوزادان با مشکلات ژنتیکی جلوگیری کرد.
همچنین خانوادههایی که دو فرزند ازیک جنسیت دارند برای تولد سومین فرزند خود نیز میتوانند برنامه ریزی جنسیتی داشته باشند.
چوبینه درادامه با اشاره به روش درمان ناباروری میکرواینجکشن بیان داشت: در طول یکسال گذشته 250 زوج وارد پروسه درمان شدند که هم اکنون 80 زوج از این طریق منتظر تولد فرزند خود هستند.
وی در خصوص هزینههای درمان ناباروری گفت: هزینه درمان ناباروری از 100 هزار تومان به بالاست که این قیمت به سایر کشورها بسیار کمتر است به طوری که شرایط دینی و شرعی نیز موجب شده تا از کشورهای همسایه نیز برای درمان به ایران سفرکنند.
وی در پایان تأکید کرد: با توجه به سیاستهای افزایش جمعیت بهترین روش این است که درمان ناباروری تحت پوشش بیمهای قرار گیرد.
انتهای پیام/