سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ضرورت ایجاد رشته حقوق سلامت در دانشگاه‌های علوم پزشکی/ مجموعه حقوقی در دانشگاه های علوم پزشکی باید پررنگ تر گردد

مهندس موهبتی گفت: مجموعه حقوقی در دانشگاه های علوم پزشکی باید پررنگ تر گردد و ضعف ها در این حوزه برطرف شود.

به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، طاهر موهبتی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت در دومین همایش علمی کاربردی مدیران و کارشناسان حقوقی در مورد جایگاه ویژه حقوق در حوزه سلامت گفت: ظرفیت قانونی در حوزه سلامت برای ساختارهای موجود در این حوزه ایجاد شده است.

به گفته وی اگر برای اداره سیستم اداری کشور قانون مدیریت خدمات کشوری داریم، در دانشگاه های علوم پزشکی نیز باید شبیه آن را داشته باشیم و در واقع ادبیات حقوقی باید در حوزه سلامت شکل بگیرد.

وی با اشاره به این که دانشگاه های علوم پزشکی باید در حوزه اداری، مالی و بودجه ای و حتی چیزی شبیه برنامه پنجم و ششم توسعه ادبیات حقوقی داشته باشند، خاطرنشان کرد، این اتفاق ظرفیت بزرگی را طلب می کند. البته در خیلی از جلسات هیات امنای بیمارستان ها، اصلاح آیین نامه های داخلی را با رویکرد قانون داشته ایم.

 موهبتی با اشاره به این که ما باید به لحاظ حقوقی از توانایی و ظرفیتی برخوردار باشیم که بتوانیم مصوبات را از حیق مطابقت با قوانین بالا دستی تنظیم کنیم، تصریح کرد: حقوق در حوزه سلامت با حوزه های دیگر جنس متفاوت تری دارد. در اینجا جان مردم اولویت دارد و تکریم  ارباب رجوع و حقوق شهروندی جزو اولویت های برجسته حقوق در حوزه سلامت است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت همچنین گفت: برای داشتن چنین جایگاه ویژه ای به لحاظ ساختاری به یک مهندسی جدی نیاز داریم و باید گام های موثری در این حوزه برداشت. حقوق در بخش سلامت الزاماتی دارد و ما نیازمند حضور نیروهای متخصص و ماهر هستیم چون به هر میزان این ظرفیت افزایش یابد، حقوق شهروندی تضمین می شود و نیازهای حوزه سلامت برطرف می گردد.

به گفته وی حضور مجموعه حقوقی در دانشگاه های علوم پزشکی باید پررنگ تر گردد و ضعف ها در این حوزه برطرف شود. ارتقا دانش و مهارت های حقوقی همکاران را در این حوزه باید گسترش داد. ضمن این که اطلاعاتمان در حوزه حقوقی باید به روز باشد.

موهبتی ادامه داد: ضروری است علاقه مند به فراگیری مباحث جدید حقوقی باشیم. حتی می توانیم رشته های حقوقی بین بخشی ایجاد کنیم و با داشکده های حقوقی ارتباط داشته باشیم تا بتوانیم چیزی به نام رشته حقوق سلامت را ایجاد کنیم.

معاون حقوقی در امور مجلس تاکید کرد: ضروری است تا جایی که می توانیم از وقوع تخلف و شکایت در حوزه سلامت پیشگیری کنیم.

گفتنی است دومین همایش علمی کاربردی مدیران و کارشناسان حقوقی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی، سازمان ها و موسسات وابسته به وزارت بهداشت صبح امروز در سالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد. 



انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.