به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران ساری در همایش تبیین کارآفرینی که روز گذشته در ساری، برگزار شد، رئیس اداره کاریابی و حرفهآموزی کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور گفت: سرفصلهای کمیته امداد، شامل توسعه آموزشهای فنی و حرفهای بلند مدت، توسعه آموزشهای فنی و حرفهای کوتاه مدت، آموزش استاد شاگردی و حرفهآموزی فرزندان دانشآموز دبیرستانی است.
علی فراهانی افزود: این آموزشها به ویژه در بخش دانشآموزان دبیرستانی به صورتی برنامهریزی شده است که هر دانش آموزدبیرستانی پس از خروج از این دوره، بتواند از عهده یک مهارت برآید و در اقتصاد خانواده نقش ایفا کند.
وی تصریح کرد : ظرفیتهای لازم برای فعالیتهای کاریابی از طریق تمرکز بر فعالیتهای بازارمحور است و این فعالیتها علاوه بر ایجاد رغبت و ادامه کاربرای کارجویان، در مواردی نیز زمینه کارآفرینی آنها را فراهم میکند.
رئیس اداره حرفهآموزی و کاریابی کمیته امداد کشور به ارائه بستههای تشویقی دولت برای به کارگرفتن کارجویان کمیته امداد اشاره کرد و اذعان داشت: سقف مبلغ قابل پرداخت به موسسات کاریابی بابت به کارگرفتن هر کارجوی کمیته امداد، 400 هزار تومان است.
وی تصریح کرد: 70 درصد مبلغ، در زمان پرداخت نخستین حق بیمه افراد به کار گمارده شده، پرداخت میشود و 30 درصد دیگر، پس از 6 ماه درصورتی که کارجو در حال فعالیت بوده و حق بیمه آن نیز پرداخت شده باشد، به حساب موسسه مربوطه، واریز میشود.
فراهانی بیان داشت: این مبلغ، در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته، 25 درصد بیشتر است.
وی گفت: در مراکز استانها در صورتی که بیش از دو سال باشد، به ازای هر نفر، 100 هزار تومان پاداش ضمن خدمت به کاریابی مربوطه پرداخت میشود و پاداش حسن خدمت در سایر شهرستانها، به ازای هر سال شغل پایدارِ کارجو، 100 هزار تومان است.
رئیس اداره حرفهآموزی وکاریابی کمیته امداد کشور، شیوه پاداش خدمت در مناطق محروم را به ازای هر سال شغل پایدار، در صورت گذشت دو سال از به کارگیری کارجو، 150 هزار تومان تا سقف دو سال پیاپی، اعلام کرد.
وی تصریح کرد: در صورتی که در زمان به کارگماری کارجویان کمیته امداد، از بسته تشویقی بیمه تعامل با کارفرمایان نیز استفاده شود، مبلغ پاداش مراکز کاریابی، یک دوم مبلغ اولیه یعنی 200 هزار تومان، است.
فراهانی در ادامه افزود: پرداخت حق بیمه سهم کارفرما، طی دو سال پرداخت میشود که سال اول، 100 درصد حق بیمه و سال دوم 50 درصد حق بیمه پرداخت میشود.
رئیس اداره حرفهآموزی و کاریابی کمیته امداد کشوربا بیان اینکه تمرکز ما در بخش آموزشهای بازارمحور است، گفت: ارائه آموزش به مددجویان مستعد اشتغال، متناسب با بازار کار، و ارایه آموزشها بر حسب نیاز کارفرمایان برای ارتقای شغلی افراد به کارگرفته شده، برای ما بسیار اهمیت دارد.
وی تصریح کرد: جهاد کشاورزی، نظام پرستاری، فنی و حرفهای، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، موسسات خیریه، و انجمن صنفی کاریابی، شامل سازمانها، موسسات و وزارتخانههایی هستند که برای توانمندسازی و خودکفایی مددجویان کمیته امداد،به کمک این نهاد آمدند.