به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد:
سید طاهر نوربخش، با اشاره به اختصاص 5 هزار و 8 هکتار از باغات استان چهارمحال و بختیاری به درختان انگور، گفت: عملکرد محصول تاکستان های این استان، 12 هزار و 613 کیلوگرم در هر هکتار می باشد.
وی، ارقام مختلف محصول انگور استان چهارمحال و بختیاری را شامل عسگری، سیاه، قزوینی و یاقوتی برشمرد.
مدیر باغبانی اداره کل جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری افزود: بیش از نیمی از محصول انگور این استان به صورت تازه خوری در بازار داخلی استان و استان های همجوار مصرف و مابقی به کشمش، شیره و آب میوه انگور تبدیل می شود.
نوربخش گفت: بیشترین میزان برداشت انگور استان چهارمحال و بختیاری، به دلیل وجود بیشترین سطح تاکستان های استان، در شهرستان کیار انجام می شود.
برداشت انگور در استان چهارمحال و بختیاری، از اواسط مردادماه آغاز و تا آبان ماه ادامه دارد./ب