سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دکتر غلامرضا محمدی پاسخ می‌دهد ؛

همه آنچه باید در مورد ایمپلنت دندانی بدانید

ایمپلنتها پایه هایی از جنس تیتانیوم خالص هستند که درون استخوان فک گذاشته می شود و به عنوان ریشه دندان جهت نگهداری روکش هایی که جایگزین تاج دندان می شوند استفاده می شوند.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، دکتر غلامرضا محمدی ایمپلنتولوژیست از سوئیس به سوال های مهم در مورد ایمپلنت دندان پاسخ داده است.

ایمپلنتها پایه هایی از جنس تیتانیوم خالص هستند که درون استخوان فک گذاشته می شود و به عنوان ریشه دندان جهت نگهداری روکش هایی که جایگزین تاج دندان می شوند استفاده می شوند این ریشه های مصنوعی پس از اینکه  در استخوان محکم شدند، دندانهای جدید روی این ریشه ها نصب می گردند و این دندانها کاملا” از هر نظر شبیه به دندانهای طبیعی هستند و احساس می گردند .

این روکش ها بطور ثابت توسط چسب های دندانپزشکی به ایمپلنت چسبانیده می شوند. همچنین در مواردی که برای دندانهای مصنوعی فرد گیرکافی در دهان نداشته باشد، می توان از ایمپلنت های باریک یا مینی ایمپلنت ها به عنوان محل گیر مناسبی جهت ثابت نگداشتن دندان مصنوعی استفاده نمود.

-در چه مواردی از ایمپلنت استفاده می شود؟

۱- فاصله بین دندانهای جلو در اثر از دست رفتن یک دندان بطوری که دندانهای مجاور آن طبیعی باشند.

۲- فاصله زیاد بین دندان ها در اثر از دست رفتن یک یا بیش از یک دندان بطوری که دندانهای مجاور آن طبیعی باشند.

۳- زمانی که یک یا بیش از یک دندان از انتهای هر قوس دندانی از دست رفته باشد و تنها یک سمت، دندان طبیعی باشد.

۴- زمانی که کلیه دندانهای یک یا هر دو فک از دست رفته باشد.

پیش از کاربرد ایمپلنت با دندانپزشک خود در این رابطه مشورت نمایید. برای استفاده از ایمپلنت سلامتی کامل بدن و همچنین دارا بودن استخوان فک و لثه های سالم از اهمیت زیادی برخوردار است. اگر شما سابقه بیماری مزمن داشته باشید و یا مبتلا به براکسیسم (سایش دندانها) و یا امراضی از جمله دیابت و غیره باشید، میزان موفقیت ایمپلنت کاهش می یابد.

در صد موفقیت انجام ایمپلنت به عوامل مختلفی بستگی دارد که در بیماران مختلف متفاوت است. حتی این مسئله در مورد ایمپلنت فک بالا و پایین نیز تفاوت دارد. به طور متوسط میزان موفقیت ایمپلنت دندانی ۹۵% گزارش شده است.

بهترین حالت قرار دادن ایمپلنت قرار دادن ایمپلنت بلافاصله پس از کشیدن دندان است.

در صورتی که دندان از دست رفته، عفونی نباشد و مقدار زیادی استخوان در اثر عفونت از دست نرفته باشد، شانس زیادی برای برای جایگزینی همزمان ایمپلنت وجود دارد.

در مورد دندانهایی خلفی که معمولاً چند ریشه هستند و مخصوصاً اولین دندانهای خلفی بزرگ که دو یا سه ریشه است، جایگزین همزمان دندان کشیده و ایمپلنت معمولاً مقدور نیست و بهتر است حدود ۶ هفته صبر کرد.

معمولاً پس از کشیدن دندان، مقداری تحلیل استخوان اتفاق می افتد، دندانپزشک تا حد امکان سعی می کند بلافاصله پس از کشیدن دندان اگر شرایط فراهم باشد، ایمپلنت را در حفره ی دندان کشیده شده جایگزین کند.

-مزایای داشتن ایمپلنت دندانی چیست؟

ایمپلنتهای دندانی جایگزین مناسبی هستند برای :

-کسانی که با دندان مصنوعی متحرک نمی توانند عمل جویدن را براحتی انجام دهند .

-کسانی که دندانهای خود را از دست داده اند و نمی خواهند دندان مصنوعی متحرک داشته باشند.

-کسانی که احتیاج به بریج (پروتز ثابت) دارند ولی نمی خواهند دندان های سالم مجاور جای خالی دندان از دست رفته شان آسیب ببیند یا تراشیده شود .

-کسانی که تمایل به داشتن دندانهایی بامشابهت خیلی نزدیک به دندانهای طبیعی دارند .

-چه کسانی کاندید مناسبی جهت دریافت ایمپلنت دندانی هستند؟

بخاطر پیشرفت شایان در تکنولوژی ایمپلنت ، امروزه افراد زیادی کاندید انجام این درمان هستند  اصولا” اگر شخصی منعی در انجام خروج دندانها و پروتز ثابت نداشته و از نظر سیستم بدن هم نسبتا” سالم باشد ، می تواند کاندید دریافت ایمپلنت به شمار رود .

-چه مواردی را در انجام ایمپلنتهای دندانی باید دانست؟

اکثر ایمپلنتها در یک جلسه گذاشته می شوند و جلسات پس از آن جهت معاینه و چکاپ می باشد تا زمانی که وقت انجام پروتز یا قسمت دندانی ایمپلنت فرا برسد و این قطعه به عنوان دندان همیشگی نصب گردد . در بعضی موارد استخوان شخص ضعیف است و باید بوسیله مواد استخوانی تقویت گردد ، که این امر یا قبل از قراردادن ایمپلنتها صورت می گیرد و یا هنگام قراردادن آنها.

در بیشتر مواقع عمل جراحی قراردادن ایمپلنتها تحت بی حسی موضعی انجام می گردد دندانهای موقت در جای خالی می توانند قرار گیرند تا زمانی که ایمپلنت خود دارای رویه ی دندانی شود . این زمان بین ۲ ماه تا ۵ ماه می تواند باشد .

- زمان دوام و هزینه ایمپلنتهای دندانی تا چه حد میباشد؟

هزینه ایمپلنت بعلت تعداد کمپانی ها ی سازنده این قطعه در آسیا ، اروپا و امریکا دارای قیمتهای متفاوت است و در بعضی از انواع آن هزینه یک ایمپلنت کمتر از هزینه یک بریج و موارد جانبی آن می باشد و مادام العمر میباشد.

-آیا ایمپلنتهای دندانی نیاز به مراقبت ویژه دارند؟
                                                              
اصولا” ایمپلنتهای دندانی باید از همان توجه و مراقبتی برخوردار گردند که در دندانهای طبیعی انجام می گردد .

اگرچه ایمپلنت مثل دندان دچار پوســــیدگی نمی شود ولی میکروب های دهانی  می توانند تحت شرایطی به لثه اطراف ایمپلنت آسیب برسانند و اگر اقدامی صورت نگیرد حتی باعث به خطـــر افتادن ایمپلنت شوند .

پس توجه و مراقبتی شخصی بطور روزانه در کنار مراجعات زمانبندی شده به دکتر مربوطه جهت چکاپ ضرورت دارد .پس تا وقتی که تصمیم جدی به مسواک زدن ندارید ، برای نصب ایمپلنت مراجعه نکنید .

-آیا ایمپلنت توسط بدن پس زده می شود؟

آنگونه که در پیوند یا کارگذاری ریه ، قلب و یا کلیه مصنوعی شنیده می شود ، در مورد ایمپلنت چنین نیست و بدن ایمپلنت را پس نمی زند. ایمپلنتهای دندانی از جنس فلز تیتانیوم هستند که با بدن بسیار سازگار هستند.

-جهت انجام جراحی تمام فک ایمپلنت در یک جلسه ، چندروز باید مرخصی گرفت؟

عمدتا” روز جراحی و روز بعد ازآن بایستی از انجام کارهای روزمره و مشکل جلوگیری شود و شخص استراحت داشته باشد . با این حال خیلی از بیماران ما  روز بعد از جراحی را به محل کار می روند ، این یک تصمیم شخصی است ، در اختیار شما . البته در این مرکز بسیاری از کارها بدون جراحی به تشخیص دکتر انجام می گردد.

-اگر ایمپلنت انجام نشود وجای دندان خالی بماند چه می شود؟

وقتی شما دندانتان را از دست می دهید ، آهسته آهسته استخوان در آن ناحیه تحلیل می رود و کم کم دندانهای مجاور تغییر مکان می دهند و تماسشان غیر عادی می گردد ، سپس دندانهای مقابل رویش بی رویه می کنند و سیستم دندانی شما را دچار اختلال مینمایند .

استخوان فک کم کم تیز می شود و نسج نرم روی آن ( لثه ) نازک و آسیب پذیر می شود . زبان رشد بی رویه می کند و در جای خالی قرار می گیرد . در صورت از دست دادن دندانهای بیشتری عملکرد در بدن ۴ تا ۵ برابر کاهش می یابد و شخص به سمت غذاهای غیر فیبری و نرم گرایش پیدا می کند . وقتی استخوان تحلیل می رود در این زمان حتی درمان توسط ایمپلنتهای دندانی گاهی غیر ممکن و یا خیلی سخت و زمان بر می شود .

-آیا هرکس می تواند همان شکل ظاهری را که از ایمپلنت انتظار دارد بدست آورد ؟

هر شخصی دارای شرایطی مخصوص به خود در زمینه  استخوان مخاطی و ظاهری می باشد ، ساختمان و ابعاد صورت و پوست  ما را در زمینه تعیین اندازه ، شکل و رنگ هدایت می کند .
-چه کسانی نمی توانند دندان بکارند؟

در حال حاضر تنها گروه‌هایی که برای کاشت دندان مناسب نیستند، شامل بیمارانی است که به نوعی دچار ضعف سیستم ایمنی هستند، به عنوان مثال بیمارانی که رادیوتراپی داشته‌اند، به مدت دو سال نمی‌توانند ایمپلنت کنند. همچنین افرادی که به مواد مخدر اعتیاد دارند، نمی‌توانند کاشت دندان داشته باشند.

پس برای رسیدن به نتیجه مطلوب در کاشت دندان داشتن لثه‌ای سالم با خون‌رسانی مناسب و سیستم ایمنی مناسب ضروری است.
 در سال‌های نه‌چندان دور، کاشت دندان برای بسیاری از بیمارانی که مبتلا به بیماری‌های شایع زمینه‌ای چون بیماری‌های قلبی ـ عروقی، دیابت، نارسایی کلیوی، پوکی استخوان، بیماری‌های تیروییدی و آرتریت روماتوئید بودند، امکان‌پذیر نبود و این بیماران مجبور به استفاده از پروتزهای متحرک با مشکلات خاص خود بودند.

 اما امروزه با پیشرفت ایمپلنت‌ها، قدرت اتصال آنها به استخوان افزایش یافته و این امکان فراهم شده که بیمارانی با مشکلات زمینه‌ای بتوانند درمان ایمپلنت را انجام دهند

در صورتی که بیمار دارای هرگونه بیماری کنترل‌نشده‌ای باشد مثل دیابت، امکان جراحی ایمپلنت وجود نخواهد داشت، اما با کنترل بیماری زمینه‌ای، این امکان فراهم خواهد شد.

بیماران خاص

بیمارانی که دچار بیماری‌های سیستمیک چون بیماری‌های قلبی ـ عروقی هستند، در صورتی که مشکلات قلبی‌شان، از نارسایی عروق کرونر گرفته تا فشار خون و… کنترل شده باشد و تحت مشاوره پزشکی قرار گرفته باشند، می‌توانند جراحی ایمپلنت کنند.

طی درمان ایمپلنت در بیماران دیابتی علاوه بر مشکلات زمینه‌ای، احتمال مشکلات موضعی نیز در ناحیه جراحی وجود خواهد داشت. در این بیماران کنترل سطح قند خون، حداقل سه ماه قبل از ایمپلنت لازم است. این بیماران حتی پس از جای‌گذاری ایمپلنت نیز در خطر ایجاد مشکلات پس از درمان خواهند بود. همچنین رعایت بهداشت دهان و کنترل سطح قند خون از نکات بسیار مهم در این دسته از بیماران است.در بیماران مبتلا به آرتریت روماتویید که سال‌های زیادی از داروهای کورتیکواسترویید استفاده می‌کنند، عواملی مانند افزایش قند خون و کاهش تراکم استخوان موجب افزایش مشکلات پس از کاشت ایمپلنت خواهد شد.

- پوکی استخوان مانعی برای ایمپلنت نیست؟

توجه به داروهای مصرفی بیماران دارای پوکی استخوان، یا کاهش تراکم استخوان از نکات بسیار مهمی است که در جراحی ایمپلنت باید به آن توجه شود.این بیماران اغلب به جز کلسیم، از داروهای خاص دیگری نیز استفاده می‌کنند که به صورت هفته‌ای یک‌بار تجویز می‌شود و اغلب به علت عدم آشنایی بیماران با دارو‌های مکمل کلسیمی اشتباه گرفته می‌شود. این داروها به علت عوارض مخرب روی استخوان فک، از رژیم دارویی بسیاری از کشورها در حال حذف شدن است. باید توجه کرد در صورتی که این دسته از بیماران بیش از سه سال از این دسته دارویی استفاده کرده باشند، باید با پزشک معالج در ارتباط با قطع یا جایگزینی این دسته دارویی مشورت شود و در صورت امکان تا سه ماه درمان دارویی آنهابه تعویق بیفتد.

-کاشت دندان در استخوان تحلیل رفته، انجام  پذیر است؟

در بیمارانی که مشکلات و بیماری‌های سیستمیک ندارند نیز ممکن است که استخوان‌های فک پس از کشیدن دندان، تحلیل برود که این میزان در سال اول پس از کشیدن دندان بیشتر از سال‌های بعد است. در افرادی که استخوان تحلیل رفته و نیاز به جایگزینی ایمپلنت دارند درمان موفق ایمپلنت میسر نخواهد شد، مگر با بازسازی استخوان، که این امر بر جایگزینی ایمپلنت اولویت دارد.

جایگزینی استخوان، یعنی یک نسج زنده اغلب دشوار‌تر از جایگزینی دندان است. در صورتی که به این امر توجه نشود ایمپلنت، چه به صورت فوری چه به صورت تاخیری حتی پس از چند سال دچار مشکل خواهد شد.

-یک کاندیدای مناسب باید دارای چه شرایطی باشد؟

سلامت کلی بدن، لثه های سالم و مقدار کافی استخوان برای جوش خوردن ایمپلنت. بعضی مردم چنان استخوان فک شان را از دست داده اند که تنها راه موجود برای درمان آنها ایمپلنت است ولی پیش از آن باید استخوان به روشهای خاصی تا اندازه مطلوب بازسازی شود و همکاری بسیار مناسب در جهت مراقبت از ایمپلنت ها و لثه های اطراف آنها شامل مسواک زدن روزانه و کشیدن نخ دندان، لازم است. همین طور ویزیت های منظم از سوی دندانپزشک هم مهم است.

به طور کلی افرادی که مناسب دریافت ایمپلنت نیستند شامل: افراد بسیار جوانی که فک آنها به حد کافی رشد نکرده است، بانوان باردار، افراد الکلی یا معتاد، افرادی که پرتو درمانی در ناحیه سر و گردن داشته اند، افرادی که بیماری های مزمن مثل دیابت و هموفیلی و بیماریهای بافت همبند داشته اند افرادی که داروهای خاصی مثل استروئید وکورتن استفاده می کنند و افرادی که دندان قروچه مرتب شدید شبانه دارند، احتمال شکست ایمپلنت زیاد است.

- آیا امکان گذاشتن ایمپلنت بدون جراحی لثه وجود دارد؟

در صورتی که بیمار از تراکم استخوانی مناسب در نواحی مورد نیاز ایمپلنت برخوردار باشد امکان گذاشتن ایمپلنت بدون جراحی و بخیه(Flaplees)
.وجود دارد
16-آیا امکان قرار دادن روکش بلافاصله بعد از ایمپلنت جهت کاهش طول دوره درمان وجود دارد؟
بله. در صورتی که اطراف ایمپلنت ازاستخوان کافی برخوردار بوده و امکان جابجایی ایمپلنت و حذف نیروهای جانبی صورت وجود ) داشته باشد این امکان وجود دارد که بلافاصله بعد از گذاشتن ایمپلنت ، روکش آن نیز تحویل شودImmediate load ).

-

اور دنچر چیست؟

زمانیکه بیمار در نواحی خلفی و یا انتهایی فک فاقد استخوان کافی باشد ، میتوان با استفاده از استخوان چانه با قرار دادن۲ یا ۳ ایمپلنت ، کل پروتز بیمار را به صورت نیمه ثابت روی آن قرار داد و بیمار بدون هیچگونه جابه جایی پروتز فکین،امکان خوردن تمام غذاها و لذت احساس دندان طبیعی را خواهد داشت



دکتر غلامرضا محمدی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۱۴ ۲۹ تير ۱۳۹۹
سلام من سه سال پیش فک بالاپیوند استخوان کردم وبعد گرفتن پیوند 8 ایمپلنت گذاشتم فک پاینم هم دکتر برام 8 ایمپلنت گذاشت اما پودر استخوان ریخت که خیلی خوب جواب داد وبعد از 1 سال من دندون دار شدم خیلی هم راضی بودم اما حالا 2 ماه هست که لثه هام ورم شدیدی میکنه که سرم درد میگره وهر دو فکم هم خسته میشه دکتر خودم عکس گرفته میگه هچ مشگلی نداری ولی من دارم غذاب میکشم به نظر شما علت از کجاست
حسین
۱۱:۳۳ ۰۷ آبان ۱۳۹۸
سلام من پنج تا دندان جلویم طبیعی است طرف چپ را امپلنت کردم الان مشکل که دارم اصلا مشابهی دندان طبیعی نیست ردیف نیست دندان هایی طبیعی بالا امپلنت پایین است خیلی زشته معلوم میشه
زهرا کمال زاده از تهران
۲۳:۰۸ ۲۳ مهر ۱۳۹۸
سلام 70سال سن دارم حدود سه ماه پبش توسط دکترم فک پایین را 4 تا انپنلت کردم بعد از چند جلسه قالب گیری امروز که رفتم برای گذاشتن اصلا خوب نبود درست مثل دندون مصنوعیی ظاهر آن که اصلا طببعی نبود وحتا طرز حرف زدنم بد خلاصه با این همه که 15 میلیون پول با چه مشکلی فراهم کردم وقتی اول که مکرکه دوم که عین مصنوعی هست چه فرقی دارد
شیرین
۰۰:۳۳ ۲۰ مهر ۱۳۹۸
کاش شماره تلفن بود تماس میگرفتم تا جواب بگیرم
ولی اله احمدخان بیگی
۰۷:۴۱ ۳۰ شهريور ۱۳۹۸
سلام .سوالی داشتم من یک هفتس ایمپلنت کردم ولی هنوز بخیه دارم وچون معلم هستم قالب موقت گرفتند .میتوانم روی این بخیه ها قالب موقت رابگذارم .وچندساعت میتوانم بگدارم ؟که به ایمپلنت فشار واردنشه؟ممنونم.
الناز
۱۸:۰۳ ۲۴ شهريور ۱۳۹۸
عالی بود ، سپاسگزارم
ناشناس
۱۴:۵۶ ۰۴ شهريور ۱۳۹۸
سلام.اقای دکتر بنده دندانهای فک بالا رواز دست دادم. بزرگی کنید منو راهنمای کنید بنظر شما حداقل چند تا رو باید ایمپلت کنم تا دچار مشکل نشوند . ثابت بمونن
ساناز
۱۸:۴۵ ۲۳ مرداد ۱۳۹۸
ممنون از اطلاعات مفیدی که در اختیار ماقرار می دهید
ترسلی
۲۲:۲۲ ۰۵ مرداد ۱۳۹۸
باعرض سلام است دندانهای نیش را میتوان ایمپلنت گذاشت
محمدرضا عبائی
۱۰:۰۳ ۰۸ تير ۱۳۹۸
سلام آيا بر پايه علم دندانپزشکی امکان دارد که روکش های که به عنوان دندان روی پایه های ايمپلنت گذاشته می شود طوری کار گذاشته شود که همانند دندان طبيعی لثه روی دندانها قرار بگیرد نه لثه ها زير روکش های ایمپلنت قرار بگیرد که طبيعتا هم نظر نمای زيبايي و هم از نظر رعايت بهداشت ، بيمار با مشکلات زياد مواجه می شود.
ناشناس
۲۰:۳۸ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
سلام دوتا دندان کرسی دوسال پیش ایمپلنت کردم الان دوتاش اومد بیرون از پایه کامل اومد بیرون ایا گارانتی ندارد دوباره باید بکارم
آشنا
۲۱:۲۸ ۰۳ اسفند ۱۳۹۷
با سلام
من چند سال پیش هیپوفیزکتومی شدم و داروهای لووتیروکسین و استروژن و پروژسترون و پردنیزولون میخورم . میزان کورتیزول خونم با خوردن پردنیزولون کمتر از حد طبیعیه . آیا میتونم ایمپلنت کنم؟
ناشناش.
۱۴:۴۶ ۰۶ مهر ۱۳۹۷
سلام خدمت همیه عزیزان. ۳۰سال سن دارم و دندانهای بالا و اسیاب پاینو از دست دادم و نزدیک ۶ماهه ک مصنویی متحرک گذاشتم.ولی نمیتونم باهاش غذا بخورم فک بالا هم ضیفه و از بالا زخم کرده فک پاینم موقیه جویدن از جاش میپره بیرون. پول هم برا ایمپلنت ندارم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
ابراهيم ميرهادي. اگر دو واحد ايمپلنت كخ روي ان بك بريح سه واحدي نصب شده بعد إز هشت سال شكسته شود امكان خارج كردن فيكسجر ها إز داخل استخوان فك بوسيله اولتراسند وجود دارد ومجددا ميتران ايمپلنت جديد دو محل قديم فيكسر ها نصب كردى و ب
۱۷:۲۰ ۱۲ فروردين ۱۳۹۷
تعوض فيكسجر شكسته بافيكسجر جديد
مهری
۱۵:۲۷ ۰۴ آذر ۱۳۹۶
من میخام ایمپیلنت کنم میشه بعد ۵سال میترسم وهزینشم زیاده ترسم ازاینه که جواب نده
ناشناس
۱۸:۲۲ ۲۱ آبان ۱۳۹۶
سلام ایا فقط چندتا دندان رو مشوداینپلنت کردیاهمه رو میشه ؟؟؟
ناشناس
۱۶:۰۴ ۲۵ مهر ۱۳۹۶
مراقب دندونهای طبیعیمون باشیم حتی اگر پوسیدن نکشیم با طب سنتیاشلاح رژیم غذایی و بهداشت دهان بهبودی حاصل میش
Nazbanoo
۱۸:۴۹ ۰۱ مهر ۱۳۹۶
عالی بود.مرسی از راهنمایی هاتون
ناشناس
۰۳:۰۰ ۲۸ شهريور ۱۳۹۶
سلام دکتر جان حدود 20 روز هست که فک بالا و پایین بطور کامل ایمپلنت کردم .43 ساله هستم .سرم گیج میره 10درصد تا 20 درصد هوشیاری دارم .در ضمن کم کاری تیروئیدوکم بود آهن دارم
محمدامینی
۱۱:۳۳ ۰۳ شهريور ۱۳۹۶
سلام وخسته نباشید خدمت دکتر اختری عزیز میخواستم بپرسم ایا میشه بین دودندان ایمپلنت شده دندانی از دست رور از بریج استفاده کرد اگه میشه هزینه بریج توضیح دهید
رحیمی
۱۲:۰۴ ۱۶ مرداد ۱۳۹۶
با سلام دونفر از نزدیکانمون ایمپلنت انجام دادن که جواب نداد و ایمپلنتشون افتاد پیش بهترین دکتر شیراز چرا؟
محمد حسین هوبر
۱۱:۴۷ ۱۲ خرداد ۱۳۹۶
باسلام می خواستم بدونم آیا ایمپلنت برای ام ار ای گرفتن مشکلی ایجاد می کند یا خیر سپاسگزارم
زهره شهری
۱۹:۲۷ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶
سلام خسته نباشیدمن سال83جراحی لثه کل دندان ها راانجام دادم الان حدود7ماهه که دندان جلویی 1لق شده به دندانپزشک مراجعه کردم گفت باید دو تادندان جلویی رو بکشی فعلا دوتاشون ذو متحرک بذار تاکار برای گذاشتن ایمپلنت رو شروع کنیم باتوجه به بیماری لثه من که داشتم وقبلا جراحی کردم آیا ایمپلنت مناسب است درصد شکست چقدر است شما چه درمانی را مناسب میبینید باتشکر
احسان
۰۰:۱۵ ۲۴ فروردين ۱۳۹۶
دندانپزشکا فقط فکرجیب خودشونن وهزینه های دندان بسیارسنگینه متاسفانه وکسی قشرضعیف جامعه رودرک نمیکنه اصلا
مرضیه
۰۰:۵۲ ۲۳ فروردين ۱۳۹۶
با سلام من 22 سال سن دارم و در ردیف بالا دندان 2 و 3 ندارم 4 ماه پیش عمل ایمپلنت انجام دادم و به دلیل ضعیف بودن لثه پیوند استخوان همزمان انجام شد اما بعد از یک هفته بعد از جراحی پوست لثه از هم باز شد و ایمپلنت مشخص شد. دوباره تحت عمل جراحی قرار گرفتم و دوباره لثه پوشیده شد اما برای بار دوم لثه از هم باز شد. و الان بعد از 3 ماه همچنان لثه باز است و ایمپلنت کاملا دیده می شود نظر شما در این مورد چیست و آیا ادامه روند ایملنت با این شرایط امکان پذیر است یا نه
اقدس یادت مسعودیان
۱۶:۲۹ ۰۷ فروردين ۱۳۹۶
با سلام
من 4 انپلنت درفک بالا 4درپاین گذاشته ام البته جراحی
شدم واستخوان مصنوعی درفک بالا هم گذاشتم
قرار بود دندان ثابت داشته باشم بعد از 7 ماه
که انپلنت ها گرفت برای قالب گیری رفتم که تقربآ یک
ماه طول کشید دکتر گفت هرشب آن دربیار مسواک
کن شوک شدم با این که خودش هم که می خواست
تنظیم کند آنقدر سخت در می آمد که کفم
بشدت دچار درد می شد امروز نه روز است
خیلی درد کسده ام هرشب با سختی زیاد
آن را در می آورم هرشب خون هم می آمد دو شب
هست که خون نمی آید ولی اصلآ آسایش ندارم
چیزی نمی توانم بخوام خیلی ناراحت هستم دکترم
گفت شما با چهار انپلنت بالا وچهار تا پایین نمی تواند
داندان ثابت بگذارید خیلی اذیت هستم نمیدانم چه
کنم لطفآ مرا راهنمائی کنید باسپاس ازشما
هما
۰۲:۰۸ ۱۴ دی ۱۳۹۵
ازاطلاع رسانیتون درمورد جراحی ایمپلنت بسیار سپاسگذارم
عالی
۰۳:۵۲ ۱۱ دی ۱۳۹۵
سلام دکتر. من با خواندن صحبت شما چقدر خوشحالم واز. شما خیلی ممنوع دار هستم. دکتر جان من تمام دندانهایم را از د ست دادم ولی بیشتر ریشه ها رادارم. ایا هم زمان می توانم هم ریشه ها را بکشم وامپلنت کنم.
bahar
۰۱:۳۰ ۲۸ آذر ۱۳۹۵
با سلام من کل فک بالا رو ایمبلنت کردم یعنی 9 تا ایمبلنت و بقییه روکش دو تا از روکش ها مقدار کمی با لثه فاصله داره می خواستم بدونم این بعدا مشکلی ایجاد نمیکنه؟
ناشناس
۲۰:۳۰ ۱۵ مهر ۱۳۹۵
سلام ..اقای د کتر ..دندون پنج فک بالای من 3ریشه داره میس ی گم در موردش صحبت کنین ..اخ دکتر پس از پر کردن دندان .و عکس گرفتن متوحه ریشه سوم شد
ناشناس
۲۳:۳۱ ۳۰ شهريور ۱۳۹۵
نوضیحات دکتر خیلی ساده وخوب بود
ناشناس
۱۹:۲۷ ۲۶ شهريور ۱۳۹۵
بكي نيست اينهمه سوالو جواب بده
ناشناس
۰۲:۴۳ ۲۱ شهريور ۱۳۹۵
سلام
من دندان شماره ۴فک بالام، تحلیل استخوان داره...
آیا باید قبل از ایمپلنت، بازسازی استخوان انجام داد بااینکه بعدازایمپلنت استخوان دندان ۴ خودبخود بازسازی میشه؟
به پاسختان نیازدارم،،متشکرازجوابتون
ناشناس
۱۶:۱۴ ۱۱ شهريور ۱۳۹۵
سلام ببخشید من حدود یک ماهه پیش پایه های ایمپلنت را گذاشتم ولی چون خارج از کشور میرم وتا حدود 2سال ممکنه نتونم بیام میخواستم بدونم بعداز2 سال میشه روکش بزارم؟وحداکثر زمان بین پایه های ایمپلنت و روکش چقدر میتونه باشه؟
ناشناس
۰۳:۵۳ ۲۳ خرداد ۱۳۹۵
باسلام ...
همسر من دندان فک بالا عقب رو اینپلنت کرد و بعد از حدود یک ماه اینپلت پس زد و جواب نداد و باعث شد دکتر مجدد دندان رو برداره و حالا با توجه به اینکه پنج ماه میگذره دکتر میگه اسخوان فک ضعیفه و باید عمل تزریق اسخوان انجام بدین و اون هم هزینش حدود دومیلیون دیگه میشه که ب احتساب قیمت اینپلت تقریبا میشه پنج میلیون تومان در کل سواء بحث هزینه بیشتر برام فرمایش دکتر سواله ایا این تجویز درسته؟بنظر شما مشورت با چند دکتر لازمه یا نه ؟ ممنون ؟
ناشناس
۱۰:۳۸ ۲۷ اسفند ۱۳۹۴
با سلام
آیا کسانی که دریچه قلبی تعویض کرده اند ووارفارین مصر ف میکنند میتوانند ایمپلنت کنند ؟
ناشناس
۲۳:۱۰ ۰۶ اسفند ۱۳۹۴
سلام دکتر ، من یه مشکل عجیب و سخت برام پیش اومده
بنده شش ماه قبل دو واحد ایمپلنت کردم همراه با پیوند استخوان در فک بالا . پس از ۶ ماه و بدون داشتن هیچ مشکلی اقدام به لامینت ۷ واحد دندان بالا کردم که قبل از لامینت دندانهایم تراش خوردند . پس از تراش و گذاردن لامینت ، دندانهای ایمپلنت شده شروع به درد شدید کرده و زندگیم را مختل کرده ، میخاستم راهنمایی بفرمایید
شیرین
۱۲:۲۹ ۰۵ شهريور ۱۳۹۴
خیلی ممنون توضیحاتتون خیلی کامل بود ولی سوالی که داشتم این هست که شخص ebv مثبت باشد آیا می تواند ایوپلنت کند ضمنا" 25 سال قبل اگر دندان را کشیده باشی وپروتز متحرک داشتهه باشی می تواان ایمپلنت را می توان انجام داد با تشکر
شیرین
۱۲:۲۷ ۰۵ شهريور ۱۳۹۴
خیلی ممنون توضیحاتتون خیلی کامل بود ولی سوالی که داشتم این هست که شخص ebv مثبت باشد آیا می تواند ایوپلنت کند ضمنا" 25 سال قبل اگر دندان را کشیده باشی وپروتز متحرک داشتهه باشی می تواان ایمپلنت را می توان انجام داد با تشکر