معاون مرکز سلامت محیط و کار خبر داد؛

بازنگری بسته‌های خدمتی بهداشت محیط در راستای اجرای "طرح تحول نظام سلامت"

معاون فنی بهداشت محیط مرکز سلامت محیط و کار گفت: با توجه به سیاست های جدید برنامه تحول نظام سلامت، بسته های خدمتی بهداشت محیط بازنگری و به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ می شوند.

به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا،   سید رضا غلامی در حاشیه برگزاری نشست تخصصی بهداشت محیط که از روز گذشته آغاز و به مدت 3 روز تا فردا ادامه دارد، ضمن اعلام این خبر گفت: برنامه های بهداشت در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت به هماهنگی و همسویی بیشتر بر مبنای تکالیف تعریف شده و ابلاغی کمک خواهد کرد.

وی گفت: در این بسته ها حضور همکاران بهداشت محیط در طرح تحول نظام سلامت در سطوح مختلف اجرایی از جمله گروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه، ستاد شهرستان و مرکز بهداشتی درمانی مورد تاکید قرار گرفته است.

وی بسته های خدمتی بهداشت محیط را 11 بسته، شامل؛ بسته خدمات بهداشت آب و فاضلاب، بسته خدمات بهداشت هوا، بسته خدمات بهداشت پرتوها، بسته خدمات بهداشت مدیریت پسماند، بسته خدمات بهداشت بیمارستان­ها و مراکز بهداشت درمانی، بسته خدمات کنترل ناقلین و حشرات و جوندگان، بسته خدمات کنترل دخانیات، بسته خدمات بهداشت مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی و مراکز تجمعی و آموزش و تفریحی و تفرجگاه­ها، بسته خدمات بهداشت و ایمنی مواد غذایی، بسته خدمات برنامه ابتکارات جامعه محور و بسته خدمات مدیریت بهداشت محیط در بلایا و شرایط اضطرار و کنترل اپیدمی­ها برشمرد و خاطر نشان کرد: بر این اساس، وظایف کارشناسان بهداشت محیط بر مبنای شرح وظایف ابلاغی بر اساس برنامه­های ابلاغی بهداشت محیط و سیاست های ابلاغی، نظارت و پایش کلیه خدمات مرتبط با بهداشت محیط، مانند نظارت بر آب شرب جامعه، آلودگی هوا، مدیریت پسماند و دیگر موارد می باشد.

وی همچنین پایش و ارزشیابی واحدهای تابعه زیر مجموعه از جمله خانه­های بهداشت، مراکز بهداشتی درمانی، آموزش، هماهنگی و برنامه­ریزی به منظور جلب مشارکت جامعه، سازمان­ها، ادارات و دستگاه­های اجرایی و نیز حضور فعال در تیم سلامت در راستای طرح تحول نظام سلامت را از جمله دیگر وظایف کارشناسان بهداشت محیط عنوان کرد.

غلامی در پایان یادآور شد: وظایف دیگر سازمان­ها بر مبنای تکالیف در نظر گرفته شده برای هر دستگاه در چارچوب قوانین مرتبط و ابلاغی هر دستگاه است و وزارت بهداشت در این خصوص نقش نظارتی را بر عهده دارد.

وی افزود: به عنوان مثال مدیریت پسماند جامعه بر عهده وزارت کشور (سازمان شهرداری و دهیاری­های) است و پایش و نظارت بر اجرای آن بر عهده وزارت بهداشت است.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
156
۲۳:۵۸ ۲۲ مرداد ۱۳۹۳
عجب