سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید آبمیوه به کمک بهره‌گیری از آنزیم‌های تولید شده قارچ

آنزیم های تجزیه کننده پکتین که قادرند مواد و ترکیبات پکتینی دیواره سلول گیاهی را تجزیه کنند در تولید آبمیوه‌های صنعتی به کار گرفته می‌شوند.

علی شیخی‌نژاد عضو پژوهشکده بیوتکنولوژی در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران افزود: پکتینازها دسته ای از آنزیمهای هیدرولیک تجزیه کننده پکتین هستند در که صنعت آبمیوه به کار گرفته می‌شود.

وی گفت: این آنزیم که در صاف کردن، شفاف کردن آبمیوه‌ها به کار می‌رود کارایی عمل استخراج را بالا می‌برد.

شیخی‌نژاد از انواع محیط‌های کشت در سیستم‌های تخمیری متفاوت پس از بهینه‌سازی شرایط خبر داد و افزود: میزان تولید آنزیم های مختلف مورد بررسی قرار گرفت که مقرون به صرفه بوده و می‌توان از آنزیم‌ها در تولیدات داخلی در مقیاس کلان استفاده نمود.



انتهای پیام/

برچسب ها: آبمیوه ، قارچ ، آنزیم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.