سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اهواز

آغاز پایش بار میکروبی کارگاه‌های بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی در خوزستان

مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان امروز با اشاره به نقش آلودگی‌های ثانویه در سلامت فرآورده خام دامی اظهار کرد: آلودگی‌های ثانویه‌ می‌توانند از طریق محیط، آب، سطوح کار و... به گوشت و یا سایر محصولات خام دامی منتقل ‌شوند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان ؛  مصطفی کنارکوهی افزود: به منظور بررسی وضعیت بهداشتی از مجموع 8 کارگاه‌ بسته‌بندی ، 112مورد نمونه‌برداری از محصول، دست کارگر، آب مصرفی و سطوح کار صورت گرفت.

وی بیان کرد: نمونه‌های اخذ شده به آزمایشگاه مرکزی استان ارسال  شدند و از نظر بار میکروبی و میزان وجود کلی فرم‌ها مورد بررسی قرار گرفتند.

کنار کوهی گفت: یکی از وظایف دامپزشکی، تضمین غذای سالم برای ایجاد زندگی سالم است که اجرای طرح مذکور به منظور رسیدن به این هدف اجرا شده و در آینده برنامه مدونی برای استمرار آن تنظیم خواهد شد./ز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.