سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری/

افزایش حدود 20 درصدی تولید برنج در آمل

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت: تولید برنج امسال از سطح شالیزارهای این شهرستان حدود 20درصد در مقایسه با مدت مشابه پارسال افزایش دارد.

اميني درگفتگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران ساری افزود: به علت شرایط خوب آب وهوایی و کاهش آفت های برنج،همچنین با همجوم کرم ساقه‌خوار برنج نسبت به سالهاي قبل امسال کمتر بوده و ميزان مصرف سموم نيز کاهش داشته و ميزان ضايعات و نيم دانه برنج نيز امسال کمتر بوده است.

وی تصریح کرد: سالم بودن برنج تولیدی امسال از شالیزارهای شهرستان آمل قابل تضمین است و

برخلاف تصورهای نادرست محصول سالم توليدی شالیکاران زحمت کش این شهرستان به بازارهای

مصرف عرضه می شود.

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت:‌ امسال بیش از 37هزارهکتار زمین کشاورزی در شهرستان آمل شالی کشت شد و پیش بینی می شود، در کشت اول، دوم وپروش دوباره ( راتون) بیش از200هزار تن برنج سفید تولید شود.

امینی افزود:‌ تاکنون شالی بیش از 60درصد شالیزارهای آمل با کمباين‌هاي جديد برداشت برنج که درصد ضايعات کمتری نسبت به کمباين‌هاي قديمي دارد، برداشت شده وبقیه نیز به تدریج درحال برداشت است.

وی تصریح کرد :‌ حدود 14هزار هکتار از شالیزارهای آمل تاکنون پس از برداشت اول برنج، به

زیرکشت دوم و پرورش راتون رفته است.

شهرستان آمل یکی از مناطق مهم مازندران در تولید برنج است به طوری که سالانه برنج مورد

نیاز حدود 5میلیون نفر از این شهرستان تامین می شود.

 

برچسب ها: افزایش ، برنج ، آمل
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.