فریدون نوحی، متخصص بیماریهای قلبی و عروقی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: یکی از مهمترین دلایل ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی، فشار خون بالا، سکته قلبی، سکته مغزی و مشکلات کلیه، مصرف مقادیر بیشتر از حد استاندارد نمک است.
نمک که به سم سفید مشهور است، مصرفش تا حد نرمال اشکالی ندارد و بطور طبیعی در بعضی میوهها وجود دارد.
همچنین نان به همراه مقادیری از نمک در دسترس قرار میگیرد.
دکتر نوحی ادامه داد: متوسط مصرف نمک برای هر فرد در ایران بالای 10 گرم است ولی متوسط خوب برای مصرف آن بین7-5 گرم در روز است.انتخاب نوع مواد غذایی بسیار مهم است.
بعضی غذاها مثل فستفودها، بسیار پر نمک هستند و ضرر زیادی برای قلب و عروق به همراه دارند.
این متخصص قلب و عروق ضمن تاکید در محدودیت مصرف نمک برای همه افراد، گفت: مصرف زیاد نمک طی دراز مدت در افرادی که بیماریهای زمینهایی قلبی،کرونری،فشار خون و... دارند، موجب تشدید ناراحتی و بروز مرگهای ناگهانی میشود.
دکتر نوحی در پایان تاکید کرد: بهترین روش، عادت دادن ذائقه افراد از کودکی به مصرف غذاهای کم نمک است و معمولا تغییر الگوی تغذیهای برای افراد سخت است.
انتهای پیام/