سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بهترین وعده‌های غذایی مخصوص تابستان

تمام ترکیبات غذایی که دیر هضم هستند نباید در فصل تابستان خورده شود به خصوص ترکیباتی که شامل گوشت قرمز باشند و بهتر است دو سوم آنها از گیاه تشکیل شوند زیرا هضم سریعتری دارند.

محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در فصل تابستان یکی از غذاهایی که افراد باید مصرف کنند ترکیبات غذایی سریع الهضم می‌باشد به دلیل اینکه حرارت بدن در سطح آن قرار می‌گیرد و در عمق بدن حرارتی وجود ندارد که بخواهد به هضم غذا کمک کند پس هر کس در فصل تابستان یک وعده‌ی غذایی سریع‌الهضم مانند نان و پنیر و خیار و سکنجبین بخورد بدن او تا پایان تابستان قابلیت تعادل دارد. 

وی افزود: بهتر است در این فصل در طول یک هفته از 5 تا 6 وعده غذایی سریع‌الهضم استفاده کرد. به عنوان مثال فرد در 24 ساعت اول نان و پنیر و خیار و سکنجبین در 24 ساعت بعد نان و پنیر و هندوانه ارگانیک، در 24 ساعت بعد نان و پنیر و طالبی، در 24 ساعت بعد نان و پنیر و انگور و در 24 ساعت آخر نان و پنیر و خربزه مصرف نماید. 

مینایی تصریح کرد: در فصل تابستان دستگاه گوارش انسان به دلیل خوردن غذاهای پختنی دچار اختلال می‌شود بنابراین بعضی از افراد دچار یبوست و یا دل دردهای توأم با تهوع می‌شوند برای حل این مشکل توصیه می‌شود این افراد به جای اینکه 2 وعده غذایی پختنی مصرف کنند از 1 وعده غذای پختنی و یک وعده غذای سریع‌الهضم استفاده نمایند. 

وی اظهار داشت: یکی از غذاهای بسیار خوب فصل تابستان آب دوغ خیار و نان خشک است در این فصل غذاهای پختنی باید ساده باشند و دو سوم ترکیبات غذایی باید از گیاه تشکیل شوند زیرا هضم سریعتری دارند. 

این متخصص در پایان خاطر نشان کرد: تمام ترکیبات غذایی که دیر هضم هستند نباید در فصل تابستان خورده شوند به خصوص ترکیباتی که شامل گوشت قرمز باشند. گوشت قرمز هم سریع‌الهضم و هم دیر هضم دارد. گوشت گوسفند بهتر است از راسته، گردن و کتف باشد و از قسمت ران آن نباشد زیرا این قسمت دیر هضم است. 

انتهای پیام / 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.