به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، ماهي يكي از منابع خوب آهن است و آهن در خونسازي و همچنين در حفظ مقاومت
بدن در برابر ميكروبها نقش مهميبه عهده دارد. آهن موجود در ماهي به
گونهاي است كه جذب آن در دستگاه گوارش آسان بوده و به خوبي در بدن به مصرف
ميرسد.
بررسی ها نشان می دهند ماهی را بهتر است به صورت سوخاری مصرف کرد زیرا جذب آن در بدن بیشتر می شود و مغز به آن واکنش مثبت نشان می دهد.
گفتنی است؛ اگر به طور هفتگی از ماهی مصرف شود، ریسک ابتلا به بیماری های قلبی و به
ویژه سکته تا حد بسیار زیادی کاهش پیدا می کند چرا که ماهی از لخته شدن خون
جلوگیری نموده، قابلیت ارتجاعی رگ های خونی را بهبود می بخشد و فعالیت های مغزی را بهبود می بخشد و قدرت تمرکز و پرورش هوش و استعدارد به طرز باورنکردنی افزایش می یابد.
انتهای پیام/