سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری/

راندمان تبدیل مرغ در مازندران ۱.۹ است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، راندمان تبدیل دان به مرغ در این استان را ۱.۹ اعلام کرد و گفت: این راندمان در کشور، ۲.۲ است.

دلاور حیدرپور در گفتگو با خبرنگار خبرنگارباشگاه خبرنگاران ساری در آیین تودیع و معارفه مدیران جدید و قدیم اداره کل دامپزشکی این استان، اظهار داشت: توقع ما از مدیران ادارات شهرستان این است که باید اشراف کامل به مسایل داشته باشند و نشود که خبری از حوزه فعالیت آنها را از زبان سایر دستگاه‌ها بشنویم.

وی با بیان اینکه بیماری مرز نمی‌شناسد و از قبل هم خبر نمی‌کند، از همکاران خود در بخش حفظ و نباتات اداره کل جهاد کشاورزی و همکاران خود در دامپزشکی مازندران خواست تا فعالیت‌های خود را با جدیت و حساسیت بیشتری دنبال کنند و منتظر بخشنامه‌ها نباشند

حیدرپور با اشاره به نبود قرنطینه مجهز در استان، این موضوع را لطمه بزرگی به زیربخش دام عنوان کرد و گفت: اکنون باید آمادگی برای مقابله با بیماری‌هایی چون تب برفکی و تب سه‌روزه را داشته باشیم، ضمن آنکه اطلاع‌رسانی کنیم تا کمترین خسارت را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه حذف دام‌های آلوده، متضمن هزینه‌های بالا بین پنج تا ده میلیون تومان است، اذعان کرد: دامپزشکی یک سازمان تخصصی است، برای سلامت دام و طیور که سلامت مردم است تلاش می‌کند و کوچک‌ترین اشتباهی سبب تحمیل شدن هزینه‌های گزاف می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران گفت: راندمان تبدیل دان به مرغ در کشور 2.2 است، که این میزان در مازندران 1.9 کیلو است.

وی این میزان را کافی ندانست و افزود: توقع ما این است که با همت والای تولیدکنندگان و حمایت‌های دولتی، ظرفیت موجود را به 1.6 برسانیم.

منظور از 1.9 این است که به ازای تولید هر یک کیلو گوشت مرغ، یک کیلو و 900 گرم دان مصرف می‌شود./ز

برچسب ها: تبدیل ، مرغ ، مازندران
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.