سید راضینوری عضو کمیسون کشاورزی آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران افزود: برنامهریزی در واردات و صادرات تمامی محصولات کشاورزی لازم و ضروریست و با یک برنامهریزی منسجم و از پیش تعیین شده باید مشخص کرد که هر ساله چقدر نیازمند به تولید و واردات هستیم.
وی تصریح کرد: واردات برنج باید بر مبنای نیاز داخلی کشور باشد و چنانچه تناسب و تناقض صحیح بین عرضه و تقاضا وجود نداشته باشد باعث می شود در زمان برداشت برنج چنین اقداماتی صورت بگیرد.
نوری با بیان اینکه افزایش قیمت فشار بر اقشار ضعیف و کم درآمد وارد می کند خاطرنشان کرد: حمایت از کشاورز، تولیدکننده و مصرفکننده باید دو سویه باشد.
نماینده مردم شوش با بیان اینکه عدم توازن بین عرضه و تقاضا و مدیریت و برنامهرزی منسجم و یکپارچه میتواند در ایجاد چنین مشکلاتتی تاثیرگذار باشد اظهار داشت: چنانچه سازمان حمایت از تولید کننده و مصرف کننده در وزارت صنعت، تنظیم بازار داخلی در وزارت جهاد کشاورزی به طور همانگ عمل کنند شاهد بروز واردات بیرویه نخواهیم بود.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس افزود: در وزارت جهاد کشاورزی اولویت اول در حمایت از تولیدات و مشوقهای داخلی است و شاید واردات برنج به دلیل نتیجه ماسبق برنجهای خریده شده از قبل بوده که در حال حاضر وارداتشان به کشور محقق شده است.
*واردات بیرویه به ضرر تولید کننده داخلی است محمد اسماعیلنیا نائب رئیس اول کمیسیون کشاورزی مجلس در ادامه در مورد واردات بیرویه شکر با توجه به مازاد تولید 700 هزار تنی افزود: با اینگونه واردات کاملا مخالف هستیم و به وزیر جهاد کشاورزی اعتراض کردیم.
وی تصریح کرد: واردات بیرویه باعث شد که یک میلیون 680 هزار تن تولید چغندر قند در استان خراسان رضوی در گذشته به 600 هزار تن برسد و این برساس واردات بیحساب و کتاب است.
انتهای پیام/