سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چرا مردان بیش از زنان دچار "تومور مغزی" می‌شوند

محققان با مدل سازی مولکولی متوجه شدند سلول‌های مغز مردان بیش از زنان پتانسیل تبدیل شدن به غده سرطانی را دارند و این رویداد سریعتر رخ می‌دهد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ تحقیقات جدید در دانشگاه پزشکی واشنگتن، دلیل رواج بیشتر تومورهای مغزی در مردان را توضیح داده است.

محققان دریافتند که فعالیت پروتئین رتینوبلاستوما که بعنوان کاهش دهنده‌ی احتمال ابتلا به سرطان شناخته می شود، در سلول‌های مغزی مردان کمتر از زنان است.

جاشوا رابین می‌گوید: این نخستین باری است که به نقش جنسیت در ابتلا به تومور پی برده می شود. این نتایج نشان می‌دهد که ما باید به گذشته نگاه کنیم و ارتباط بین این بیماری و جنسیت را در پیشینه‌ی آن نیز بررسی کنیم.

اغلب تفاوت‌های بین زنان و مردان به هورمون‌های آنها مربوط می‌شود اما تمام تفاوت‌ها را جنسیت مشخص نمی‌کند.

رابین می‌گوید: در مردان خطر ابتلا به تومور با وجود تغییرات هورمونی مرتبط با سن در تمام بازه های سنی از زنان بالاتر است. اگر هورمون‌های جنسی عامل موثر بر ابتلا به تومور مغزی باشد در آینده‌ی نزدیک شاید تغییراتی شگرف در سطح ابتلا به سرطان خواهیم بود.

محققان با مدل سازی مولکولی متوجه شدند سلول‌های مغز مردان بیش از زنان پتانسیل تبدیل شدن به غده سرطانی را دارند و این رویداد سریعتر رخ می‌دهد. 

رابین می‌گوید: دانسته‌های هر چه بیشتر درباره‌ی سرطان و توانایی ما در قائل شدن تفاوت‌های بیشتری میان جنس زن و مرد، به ما کمک می‌کند تا بهتر از قبل ساز و کار غدد سرطانی را بشناسیم و بتوانیم راه‌های درمانی بهتری را ارائه دهیم.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.