داود تقینیا در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری به اهمیت سوادآموزی در جامعه اشاره کرد گفت : در احادیث و روایات بحث کسب علم و دانش و سوادآموزی مطرح و مورد تاکید قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه در دیماه سال 58 نهضت سوادآموزی در کشور تاسیس شد، ادامه داد: براساس آخرین آمار نفوس و مسکن سال 90 نرخ باسوادی در استان مازندران 97 درصد است.
تقینیا جامعه هدف افراد بیسواد را در گروه سنی 10 تا 49 سال دانست و گفت: مقام معظم رهبری ریشهکنی بیسوادی در کشور را تا پایان برنامه پنجم اعلام کردند.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران افزود: بر اساس همین تاکید رهبر معظم انقلاب، شورای عالی انقلاب فرهنگی 29 دستگاه اجرایی را موظف به کمک آموزش و پرورش در ریشهکنی بیسوادی مشخص کرد.
تقینیا با بیان اینکه امسال سیاست دولت برای با سواد کردن جامعه هدف اجرای سه طرح در سطح کشور است، خاطرنشان کرد: تا پایان امسال با سواد کردن اولیای بیسواد دانشآموزان که تعدادشان چهار هزار و 546 نفر در استان است انجام میشود.
وی افزود: افراد سنین 10 تا 20 سال که جوانان و کودکان را تشکیل میدهند زیر پوشش سوادآموزی قرار میگیرند.
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه برخی افراد بدسرپرست و بیسرپرست، کودکان کار و معلولان جسمی و حرکتی به دلایل مختلف محروم از تحصیل شدند در قالب افراد سنین 10 تا 20 سال قرار میگیرند، یادآور شد: انسداد مبانی ورودی از اولویتهایی است که افراد میتوانند با سنین کم از نعمت سواد بهرهمند شوند.
وی برنامههای گردهمایی را شامل ارائه گزارش معاونان سوادآموزی از میزان پیشرفت فرایند اجرایی طرح اولیای بیسواد دانش آموزان دانست و گفت: تبیین طرح آموزش بیسوادان 10 تا 20 ساله، تبیین نحوه تشکیل ستاد هماهنگی معاونان آموزش ابتدایی و سوادآموزی در سطح استان، گزارش اقدامات گروه بهبود کیفیت، تبادل نظر پیرامون فعالیتهای سوادآموزی در سال جاری انجام شده و بررسی دستورالعملهای در دست اجرا مورد توجه مسئولان قرار میگیرد.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران با اعلام اینکه کتاب فارسی، ریاضی و قرآن بانوان سوادآموز کشور برای سال تحصیلی 93 در استان مازندران تالیف میشود، اظهار داشت: در حال حاضر این کتب درسی در مرحله نهایی تهیه و تدوین قرار دارند.