سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جایزه برترین اختراع اروپا به "صنعت نانو" رسید

شرکت دی‌ان‌ای الکترونیکز یکی از شرکت‌های پیشرو در حوزه ابزارهای تشخیصی ژنتیک است.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران ،‌ کریس تومازو مدیرعامل 33 ساله شرکت دی‌ان‌ای الکترونیکز و جوان‌ترین پروفسور امپریال کالج لندن، برای ساخت دستگاه شناسایی توالی دی‌ان‌ای موفق به دریافت جایزه اختراع اروپا 2014 شد. 
 
شرکت دی‌ان‌ای الکترونیکز (DNA Electronics) یکی از شرکت‌های پیشرو در حوزه ابزارهای تشخیصی ژنتیک است. 

مدیرعامل این شرکت، کریس تومازو برای ساخت دستگاه آزمایش دی‌ان‌ای مبتنی بر یو‌اس‌بی، جایزه اختراع اروپا 2014 را بدست آورد. 
 
در مراسم اعطای جایزه اختراع اروپا 2014 که در هفدهم ژوئن امسال در شهر برلین برگزار شد، کریس تومازو به عنوان برنده این جایزه معرفی شد. این دستگاه می‌تواند نتیجه‌ی آزمایش دی‌ان‌ای را در چند دقیقه وبا استفاده از ترانزیستورهای سیلیکونی نشان دهد. این دستگاه با روشی بسیار ساده و ارزان می‌تواند دی‌ان‌ای و ‌آر‌ان‌ای را شناسایی کند در حالی که روش‌های پیشین بسیار گرانقیمت بودند. 
 
در این اختراع، با استفاده از اندازه‌گیری pH می‌توان دی‌ان‌ای و دیگر زیست مولکول‌ها را شناسایی کرد. این دستگاه امکان تعیین توالی ژنتیکی را داراست. دی‌ان‌ای الکترونیکز با ارائه این محصول به کلینیک‌ها این امکان را می‌دهد تا بیماری‌های بسیار خطرناک را به سرعت شناسایی کنند. 
 
استیو آلن درباره این اختراع می‌‌گوید: ما از انتخاب کریس به عنوان برنده این مراسم بسیار خوشحالیم. این انتخاب از سوی اداره پتنت اروپا انجام شده است بنابراین می‌توان به استناد این انتخاب گفت که این اختراع اهمیت زیادی دارد و می‌تواند شرکت دی‌ان‌ای الکترونیکز را ارتقاء دهد. 
 
کریس تومازو می‌گوید: من از این که به عنوان برنده این رقابت انتخاب شدم بسیار خوشحالم. از سوی دیگر خرسندم از این که به زودی این دستگاه وارد مراحل آزمایش تشخیص طبی می‌شود. 
 
دی‌ان‌ای الکترونیکز یک شرکت بریتانیایی است که از امپریال کالج لندن منشعب شده است. این شرکت توسط تومازو تأسیس شده که به دنبال استفاده از ترانزیستورهای CMOS در شناسایی دی‌ان‌ای است. دی‌ان‌ای الکترونیکز دارای پتنت‌هایی است که در آن روش‌هایی برای وارد کردن نوکلئوتید به دی‌ان‌ای با استفاده از ترانزیستورهای حساس یونی ارائه شده است. مزیت این روش‌ها آن است که بی‌نیاز از برچسب‌زنی دی‌ان‌ای هستند. این شرکت فناوری دیگری موسوم به Genalysis® دارد که در آن از یک تراشه سیلیکونی یکبار مصرف برای شناسایی توالی اسید‌های نوکلئیک استفاده می‌شود.


انتهای پیام/
برچسب ها: نانو ، صنعت ، فناوری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.