به گزارش خبر نگار باشگاه خبر نگاران سنندج ،دکتر نوشین هادی زاده گفت: با آغاز دوران یائسگی زنانه و توقف هورمون های جنسی، ریسک خطر بیماری های قلبی در زنان نیز افزایش می یابد.وی نقش ژنتیک در ابتلا به بیماری های قلبی را مهم ارزیابی کرد و افزود: بیماری های ارثی، دیابت و چربی خون، خطر ابتلا به بیماری قلبی را تشدید می کند.وی افزایش سن، مصرف دخانیات، کم تحرکی، چاقی، دیابت، چربی خون بالا، استرس و فشار فکری و جنسی را از عوامل خطر ساز ابتلا به بیماری های قلبی بیان کرد.وی افزود : برخی بیماری ها که اختلال آنزیمی دارند، چربی ها را نمی سوزانند و زمینه ابتلا به این بیماری را فراهم می کنندعضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: بر اساس آمار دانشگاهی ایران علل عمده 50 هزار مرگ و میر بیماران قلب و عروق سال گذشته ناشی از مصرف سیگار و دخانیات گزارش شده است.وی ادامه داد : مصرف غذاهای پرکالری و پر چرب و روغن های حیوانی سبب اضافه وزن، رسوب زیاد و گرفتگی رگ ها می شود و زمینه ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد.
انتهای پیام/ش/ن