سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرقت صدها سند مربوط به اطلاعات نظامی اسرائيل توسط هکرهای چينی

یک کارشناس قضایی مستقر در آمریکا روز سه شنبه اعلام کرد هکرهای مرتبط با دولت چین از سال 2011 صدها سند متعلق به سه پیمانکار دفاعی اسرائیلی - مسئول در زمینه سامانه دفاع موشکی گنبد آهنین و سیستم های مرتبط با آن - را سرقت کردند.

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران، خبرگزاری رویترز در گزارشی از وین به قلم اریک آچارد درباره حمله هکرهای چینی به پایگاه های نظامی اسرائیل نوشت: جوزف دریسل مدیر اجرایی شرکت خدمات مهندسی سایبری در یک مصاحبه تلفنی اعلام کرد هکرهای موسوم به کامنت کرو Comment Crew طراحی های مربوط به سیستم های راکتی اسرائیلی را در یک سری حملات در سال های 2011 و 2012 سرقت کردند.

اهداف این حملات آنلاین شامل پیمانکاران مهم ارتش اسرائیل از جمله شرکت الیسرا گروپ Elisra Group ، صنایع هوا و فضای اسرائیل و سیستم های دفاعی پیشرفته رافائل بودند. این شرکت ها سازنده سیستم هایی هستند که در حال حاضر به کار سرنگونی راکت هایی مشغولند که از نوار غزه به سوی فلسطین اشغالی شلیک می شود.

مقامات اسرائیلی و آمریکایی اعلام کرده اند سیستم های دفاع موشکی گنبد آهنین تاکنون بیش از 90 درصد از راکت های شلیک شده از نوار غزه به سوی فلسطین اشغالی را رهگیری و سرنگون کرده اند ، این رقم به غیر از راکت هایی است که به اهدافی در فلسطین اشغالی اصابت کرده اند. به گفته اسرائیل ، حدود یک پنجم راکت های شلیک شده از سوی مبارزان فلسطینی به اهدافی در فلسطین اشغالی اصابت کرده اند.

وبلاگ کربز آن سکیوریتی Krebs on Security - وبلاگی که توسط برایان کربز خبرنگار موضوعات امنیتی واشنگتن پست مدیریت می شود - نخستین بار در روز سه شنبه پس از گفتگو با جورف دریسل به ارائه جزییات درباره سرقت اینترنتی این اسناد پرداخت .

چهار سال پیش، دریسل پایگاه اینترنتی سایبر ای اس آی CyberESI را بنیان نهاد ، شرکتی که در منطقه کلمبیا در ایالت مریلند آمریکا قرار دارد و به ارائه مشاوره در زمینه موضوعات اطلاعاتی می پردازد.

این اقدام یک دهه پس از فعالیت در آزمایشگاه قضایی در مرکز جرایم سایبری - شاخه ای از نیروی هوایی آمریکا - صورت گرفت ، جایی که او به عنوان مدیر بخشی از آن مشغول فعالیت بود.
شرکت او - که شامل همکاران سابقش از آزمایشگاه قضایی دفاعی آمریکا می شود - با رد یابی این حمله اینترنتی دریافت که پیمانکاران اسرائیلی هدف این حمله بوده اند . این شرکت همچنین بیش از 700 ایمیل سرقت شده، اسناد و راهنماهای مربوط به توسعه طرح گنبد آهنین و دیگر طرح های موشکی اسرائیلی را شناسایی کرد .

دریسل گفت کامنت کرو به دلیل خاصی به این نام مشهور است: آنها بدافزارها را در اسنادی مخفی و وارد صفحات پایگاه های اینترنتی عمومی مختلف تحت کنترل خود می کنند و از این پایگاه ها به عنوان مراکز فرماندهی و کنترل به منظور دانلود اسناد سرقت شده استفاده می کنند.

او همچنین گفت شرکت سایبر ای اس آی این پایگاه های اینترنتی را شناسایی کرد و توانست شواهدی در زمینه اسناد سرقت شده به دست آورد، قبل از آن که کامنت کرو بتواند رد پای خود را در این سرقت پاک کند.

دریسل افزود پس از سال ها تلاش ناموفق به منظور ترغیب شرکت های هدف قرار گرفته و همچنین ترغیب مقامات دولت اسرائیل و آمریکا برای برطرف کردن موضوعات امنیتی که منجر به نفوذ هکرها در این پایگاه ها شده است ، در حال حاضر اقدام به افشای این حملات کرده است.

در ماه مه، وزارت دادگستری آمریکا علیه پنج افسر ارتش چین که گفته می شود از اعضای گروه کامنت کرو هستند - که در شانگهای مستقر است - ، اعلان جرم کرد. این افراد به هک کردن شبکه های اینترنتی شرکت فولاد آمریکا ، واحد الکتریکی وستینگ هاوس شرکت توشیبا و چهار شرکت دیگر آمریکایی به منظور سرقت اسناد محرمانه تجاری متهم شدند.

ادعاهای مطرح شده در زمینه هک کردن و انجام دیگر اقدامات جاسوسی سبب تیره شدن روابط بین چین و آمریکا شده است اما پکن سال گذشته این موضوع را رد که که یک واحد ویژه ارتش این کشور به انجام چنین فعالیت هایی مشغولند. چین با تعطیل کردن یک کارگروه دو جانبه در زمینه امنیت سایبری به اقدام آمریکا واکنش نشان داد.

مقامات دو شرکت اسرائیلی - که دریسل از آن نام برده است - از اظهار نظر درباره این افشا گری خودداری کردند.

یک مقام شرکت سوم یعنی سیستم های دفاع پیشرفته رافائل - در حالی که نخواست نامش فاش شود - در باره این گزارش اعلام کرد:« رافائل از وقوع چنین حادثه ای اطلاع ندارد. از پایگاه های اطلاعاتی رافائل از جمله اطلاعات مربوط به دفاع هوایی به خوبی حفاظت می شود.»

یک مقام بلندپایه سابق ارتش اسرائیل اعلام کرد ادعا در این زمینه که این پیمانکاران مهم دفاعی هدف حملات هکرهای قرار گرفته اند با الگوی جاسوسی ها از ارتشو صنایع مختلف در سراسر جهان منطبق است.

اوزی روبین رئیس سابق بخش دفاع موشکی در وزارت جنگ اسرائیل - که در حال حاضر رئیس شرکت مشاوره ای روبیکان است - اعلام کرد:« چینی ها این اقدام را در مقابل همه پیمانکاران دفاعی در غرب انجام داده اند ، بنابراین ، اگر این اتفاق واقعا رخ داده باشد ما تنها در جهان هدف حملات آنها قرار نگرفته ایم.»

دریسل اعلام کرد افشای اسناد سرقت شده توسط شرکت او شامل مشخصات سیستم ارو 3 Arrow III و دیگر موشک های بالستیک می شود. بیشتر فن آوری های این سیستم ها از سوی شرکت بوئینگ و دیگر شرکت ها توسعه یافته بودند. روبین اعلام کرد اگر هدف هکرهای کامنت کرو سرقت اطلاعات مربوط به موشک ها بوده باشد ، این احتمال وجود دارد که چین قصد دارد این فن آوری را با قیمتی ارزان به دست آورد و آنها را بار دیگر به کشورهای دیگر بفروشد.

او در گفتگو با خبرگزاری رویترز گفت:« اگر چین واقعا چنین کاری انجام داده است ، این احتمال وجود دارد که در آینده شاهد ظهور گنبد آهنین چین باشیم.» او همچنین گفت:« می توان گفت تقلید آسان ترین کار در این زمینه محسوب می شود.»

مقامات چینی درباره این موضوع اظهار نظر نکرده اند.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۴۹ ۰۸ مرداد ۱۳۹۳
آفرین بر هکر ها ، اطلاعات مورد نیاز رزمندگان مقاومت اسلامی ، برایشان ارسال شود . تا کار زیر ساخت های اشغالگران را تمام کنند .