سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جلوگیری از شکار غیرقانونی با استفاده از "پهبادها"

مسئولان پارک حفاظت شده ای در آفریقا با استفاده از فناوری پهباد موفق به جلوگیری از شکار بی رویه و غیر قانونی شدند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران  ، مسئولان پارک حفاظت شده ای در آفریقا با استفاده از فناوری پهباد موفق به جلوگیری از شکار بی رویه و غیر قانونی شدند.

در واقع این پارک میزبان یکی از بزرگترین جمعیت های کرگردن در شرق آفریقاست، البته شاید اصطلاح جمعیت بزرگ گمراه کننده باشد چون مجموع شمار کرگدن های سیاه و سفید پارک به ۱۳۲ می رسد.

سازمان حفاظت از محیط زیست "اول پژتا" که در حفاظت از این پارک نقش دارد، درحال آزمودن فناوری هواپیماهای کنترل از راه دور برای نظارت بر پارک های ملی است. 
 
رابرت بریر از مسئولان گروه گفت: شکار غیرقانونی حیوانات در سال های اخیر به طور قابل توجهی افزایش پیدا کرده. یک شاخ کرگدن تقریبا ۴ کیلوگرم است و کیلویی ۶۰ هزار دلار به خریدار نهایی عرضه می شود بنابراین یک شاخ کرگدن تقریبا ۲۵۰ هزار دلار فروش می رود. 
 
در همکاری با سازمان حیات وحش کنیا هواپیما را با دوربین ردیابی حرارت در شب پرتاب کرده و محققان میگفتند خیلی جالب است که با این دوربین در شب می شود فیل ها را مثلا وقتی که برای آب خوردن کنار آب می روند دید. با این سیستم می توانیم هواپیما را بالای سر حیوانی که شناسایی کرده در آسمان بگردانیم و سیستم های پرواز خودکار آن را در یک دایره نگه می دارد و دوربین را بر حیوان متمرکز نگه می دارد. 
 
یک هواپیما را در ارتفاع ۲۰۰ متری قرار دهید و به گفته مسئولان مثل این است که بخواهید در یک خرمن دنبال سوزن بگردید. با این حال خیلی ها فکر می کنند که داشتن ناظری مثل این در آسمان بخش مهمی از حفاظت از حیات وحش خواهد بود. 
 
رابرت بریر گفت: متاسفانه به نظر من هیچ راه حل آسانی وجود ندارد، بنابراین علاوه بر جنبه امنیتی هواپیما ما این را یک فرصت خوب برای جمع آوری اطلاعات می دانیم. مثل سرشماری حیوانات در حیات وحش. پرواز بر فراز پارک و شمارش حیوانات و زیر نظر گرفتن جمعیت آنها در طول زمان. ممکن است از آن بتوان برای بررسی وضعیت سلامتی یک کرگدن خاص استفاده کرد.
 
بنیاد جهانی حیات وحش جمعیت فیل های آفریقا در سال ۲۰۱۴ را حدود ۷۰۰ هزار تخمین می زند. شمار فیل های آسیا ۳۲ هزار رقم زده شده و این درحالی است که شمار فیل های آفریقا در دهه های ۱۹۳۰ و ۴۰ بین سه تا پنج میلیون بود.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.