سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خشونت‎های دنباله‌دار پليس امريکا

پایگاه اینترنتی ورلد سوسیالیست در گزارشی درباره خشونت های پلیس نیویورک نوشت:در پی انتشار تصاویر مربوط به کشته شدن اریک گارنر از سوی پلیس نیویورک، تصاویر دیگری نیز در فضای اینترنت منتشر شد که از خشونت های نظام مند پلیس در بزرگترین شهر آمریکا حکایت دارد.

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اینترنتی ورلد سوسیالیست، گارنر در روز 17 ماه ژوئیه در استیتن آیلند در پی حمله افسران پلیس نیویورک جان باخت. تصاویر ویدئویی منتشر شده از از افسران پلیس - که سال ها او را به سبب فروش سیگار بدون پرداخت مالیات اذیت می کردند - نشان می دهد نیروهای پلیس بدون توجه به ناله های گارنر که نمی توانست نفس بکشد او را به زمین انداختند و پس از بیهوش شدنش تلاش برای احیای او نکردند.

درست شش روز پس از جان باختن گارنر ، شاهدان از دوربین های تلفن همراه خود برای ثبت خشونت های بیشتر پلیس نیویورک این بار در بدفورد استووسانت بروکلین - محله ای که بیشتر ساکنان آن را طبقه کارگر آمریکایی آفریقایی تشکیل می دهند - استفاده کردند. این تصاویر - که در یوتیوب قرار داده شده است - نشان می دهد افسران با جمیل الکوفی در پیاده رو درگیر شدند . یک افسر پلیس گلوی کوفی را فشار می داد و افسر دیگر با اسلحه خود او را تحت فشار قرار داد. کوفی در این حالت درخواست کمک کرد زیرا پلیس با حاالت خشونت آمیزی دست و پای او را بست .

افسر پلیس - به نام جول ادوارد - شروع به لگد زدن سر کوفی کرد.

گفته می شود جرم کوفی در اختیار داشتن ماری جوآنا بوده است . او به همین جرم هدف ضرب و شتم پلیس قرار گرفت و از ناحیه سر و گردن دچار مصدومیت و به بیمارستان منتقل شد. قربانی خشونت های پلیس درنهایت به مقامت در مقابل بازداشت متهم شد.

یک ویدئوی دیگر سه روز قبل از کشته شدن گارنر در اینترنت منتشر شد . این تصویر نشان می دهد افسران پلیس در ایستگاه مترو به یک جوان 22 ساله حمله کردند . این جوان - به نام رونالد جونز - به عدم پرداخت پول برای خرید بلیط مترو متهم شده بود.

پس از ضرب و شتم جونز توسط پلیس ، او به مقاومت در برابر دستگیری متهم شد. در هر یک از این موارد، پلیس در برابر قربانیان از خشونت استفاده کردند.

خشونت های پلیس نیویورک در معرض تماشای جهانیان قرار گرفت اما این ها تنها بخشی از اقدامات روازنه پلیس نیویورک برای ارعاب و تهدید طبقه کارگر شهری محسوب می شود.
در بحبوحه افزایش خشم عمومی از پلیس نیویورک در پی کشته شدن گارنر ، مقامات سیاسی نیویورک همانند واشنگتن در تلاش برای سرپوش گذاشتن بر این موضوع بر آمده اند.

بیل دِ بلاسیو شهردار نیویورک، پس از کشته شدن گارنر در تلاش برای تسکین دادن خانواده های قربانیان خشونت های پلیس بر آمد و دستور انجام تحقیقات را در این باره صادر کرد.رئیس پلیس نیویورک نیز از آموزش دوباره نیروهای پلیس خبر داد . او همچنین شش افسر پلیس خود را برای آموزش های بیشتر به لس آنجلس اعزام کرد. روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی نوشت: شهردار و رئیس پلیس نیویورک باید مذاکراتی جدی را درباره آینده سیاست های خشونت آمیز پلیس آغاز کنند.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.