ایاز برنو در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کاهش ضایعات را باید مهم ترین دستاورد صنایع تبدیلی و تکمیلی برای توسعه در بخش کشاورزی و ایجاد ارزش افزوده قلمداد کنیم.
وی با اشاره به کارآفرینی به عنوان یکی از مزایای پراهمیِت توسعه صنایع تبدیلی تصریح کرد: راه اندازی صنایع تبدیلی در مناطقی نظیر آذربایجان شرقی و دارای اقتصادی توانا در کشاورزی، فرصت های شغلی و سرمایه گذاری های مناسبی را بخصوص در مناطق روستایی فراهم خواهد کرد.
برنو ادامه داد: کارشناسان جلوگیری از بیکاری های فصلی و مهاجرت روستاییان را از اثرات توسعه این صنایع بازگو می کنند.
مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: بدون تردید گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی با فرآورده های محصولات کشاورزی و افزایش ماندگاری این محصولات باعث مزیت رقابتی و افزایش صادرات می شود که در کنار این امر باید به کاهش ریسک در بخش اقتصادی نیز توجّه نمود.
وی ضمن بازگو نمودن ارتباط مستقیم تنظیم بازار با گسترش واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی اظهار داشت: با در نظر گرفتن ارتباط مستقیم تولید کشاورزی با شرایط محیطی و اقلیمی و ریسک پذیر بودن فعالیت های این بخش، توسعه صنایع تبدیلی علاوه بر افزایش درآمد کشاورزان، تنظیم بازار و ثبات قیمتها را موجب می می شود.