سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قنادباشی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد

ناکارآمدی گنبد آهنین در قبال مسلح شدن کرانه باختری

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: گنبد آهنین می‌تواند موشک‌هایی را که از فاصله دور پرتاب می‌شوند، منهدم کند و برای مقابله با موشک‌هایی که از فاصله نزدیک پرتاب می‌شوند، کاملا ناتوان است.

"جعفر قنادباشی" در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران؛ با تاکید بر اینکه مسلح شدن کرانه باختری معادلات صهیونیست‌ها را برای استفاده از گنبد آهنین بر هم می‌ریزد گفت: گنبد آهنین در نهایت می‌تواند موشک‌هایی را که از فاصله دور پرتاب می‌شوند منهدم کند و برای مقابله با موشک‌هایی که از فاصله نزدیک، آن هم به اندازه دیوار حائل پرتاب می‌شوند، کاملا ناتوان است.

این کارشناس مسائل خاورمیانه علت اصلی نگرانی اشغالگران از مسلح شدن کرانه باختری را فاصله بسیار کم آن (دیوار حائل) با شهرهای ررژیم صهیونیستی عنوان و تاکید کرد: نیمی از بیت‌المقدس در اختیار رژیم صهیونیستی و نیمی دیگر در اختیار فلسطینیان است و در مبارزات فلسطینی هم کرانه باختری بخش بزرگ‌تر آن است که اگر مسلح شود خطری بزرگ اسرائیل را تهدید می‌کند.

وی در ادامه به تأثیر سخن مقام معظم رهبری در سرزمین‌های اشغالی اشاره و تصریح کرد: طبیعتا این سخنان صهیونیست‌ها را نگران کرده و چون فاصله سرزمین‌های اشغالی با کرانه باختری بسیار کمتر از غزه است لذا پرتاب موشک و خمپاره بسیار آسان‌تر از غزه صورت می‌گیرد.

این کارشناس مسائل خاورمیانه خاطرنشان کرد: در غزه حداقل باید از موشک‌های میان‌برد استفاده شود، در حالی که در کرانه باختری موشک‌های کوتاه برد هم جواب می‌دهد.

قناد‌باشی گفت: مخاطب سخنان مقام معظم رهبری در باب مسلح کردن کرانه باختری فقط مخاطب داخلی نبود، بلکه مردم فلسطین هم بودند که ایشان با دیدی کارشناسانه آنها را به مسلح شدن توصیه نمودند.

وی اظهار داشت: از بین مخاطبین خارجی رهبر معظم انقلاب حزب‌الله لبنان، نیروهای عراقی، سوریه و اخوانی‌ها که در 56 کشور دنیا حضور دارند و نظرات رهبری را هم قبول دارند شرایط بهتری برای مسلح کردن کرانه باختری دارند.

قناد باشی با بیان اینکه گروه‌های اخوانی، هم خانواده حماس و علاقه‌مند کمک‌رسانی به آنها هستند خاطرنشان کرد: بسیاری‌ از اخوانیها در اروپا فعالیت دارند و توانایی حمایت مسلحانه هم دارند، اما متأسفانه به دلیل فشارهای بین‌المللی از این اقدام معذورند.
این کارشناس مسائل خاورمیانه با اشاره به پیروزی‌هایی که در 14 سال گذشته در مقابل اسرائیل صورت گرفت تأکید کرد: معمار و کارشناس اصلی این مبارزات که به پیروزی ختم شد، مقام معظم رهبری بودند، و این پیروزی‌ها در حالی رقم خورد که سیاستمداران دنیا فکر می‌کردند، اتفاق نمی‌افتد.

وی افزود: ما تولیدکننده سلاح‌هایی هستیم که در اختیار حماس است! و خود حماس هم با نصب بیلبوردهایی که در آن از ایران تشکر کرده این موضوع را آشکارا اعلام کرده است.

این
کارشناس مسائل خاورمیانه  با بیان اینکه حماس یک شبکه بین‌المللی است و در مصر، سودان، ترکیه و قطر هم شاخه‌هایی دارد تاکید کرد: آنها دارای امکانات مالی فراوانی نیز هستند که البته در بین آنها افراد وابسته هم وجود دارند.

قناد باشی ادر پایان خاطرنشان کرد: بسیاری از گروه‌هایی که در دنیا خواستار کمک به فلسطین هستند، به همان اندازه هم خواستار مسلح شدن آنان هستند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.