سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شگرد‌های پنهان در ترانه‌های محلی همچنان صدای محمد رحمانیان را بالا برده است/ مهتاب نصیر‌پور به نرخ تعیین شده‌ی بلیت‌های تئاتر شهر اعتراض کرد

استفاده از شگرد‌های پنهان در ترانه‌های محلی همچنان صدای محمد رحمانیان را همانند کارهای گذشته‌اش بالا برده است.

به گزارش خبرنگار تئاتر باشگاه خبرنگاران؛ صبح امروز نشست رسانه‌ای موسیقی نمایش ترانه‌های محلی با حضور محمد رحمانیان کارگردان، مهتاب نصیر‌پور، بازیگر، علی سرابی،‌ رامین ناصر نصیر، اشکان خطیبی مجری طرح،‌در تالار کنفرانس مجموعه تئاتر شهر برگزار شد.
 
محمد رحمانیان کارگردان موسیقی نمایش ترانه‌های محلی ضمن اشاره به چگونگی شروع کار در این نشست عنوان کرد: یک ماه و نیم نمایش نامه در کنار گروه نوشته شد، البته بخش ویژه‌ی کار استفاده از سازهای محلی است.
 


در این موسیقی نمایش ما از نوازنده‌های چیره دستی که بتوانند سازهای محلی را بنوازند استفاده کردیم.
 
وی ادامه داد: تلفیق موسیقی و نمایش، همچنین استفاده از موسیقی‌های محلی و تمرین‌های فشرده کار بسیار سختی بود، اما خوشبختانه با هماهنگی صورت گرفت و سه‌شنبه به روی صحنه خواهیم رفت.
 
رحمانیان در خصوص نمایش نامه تصریح کرد: این نمایشنامه داستان یک آهنگساز را روایت می‌کند که از نیویورک به ایران آمده و بر روی رساله‌ی دکترای خود از ترانه‌های محلی استفاده می‌کند.
 
وی با اشاره به ترانه‌‌های مورد استفاده در نمایش اظهار داشت: از موسیقی‌های فیلم‌هایی چون "مادیان"، "باشو غریبه کوچک"، "قطعه‌ی ناتمام" مازیار میری و فیلم "اتوبوس"، "شیر سنگی" مسعود جعفری جوزانی استفاده کردیم. همچنین در این فیلم ترانه‌های آذربایجان،‌هرمزگان،‌بلوچ، چهارمحال و بختیاری به کار رفته است.
 
رحمانیان افزود: این کار سخت ترین نمایش نامه‌ای بود که نوشتم، چرا که باید از موسیقی‌های مناطق مختلف می‌نوشتم.
 
وی در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر آن‌که چرا به سمت موسیقی و نمایش رفته است عنوان کرد: به اعتقاد من  باید به روز بود ، البته در ترانه‌های قدیمی همانند کارهای قبلی‌ام صدایم همچنان بالاست،‌ اما با ترانه‌های محلی از شگرد‌های پوشیده تری استفاده کردم،‌ به همین خاطر شخصیت اصلی ترانه‌های محلی به اسم پسر جناب سرهنگ است.
 
رحمانیان گفت: نمیدانم چقدر مخاطبان شخصیت نمایش را بشناسند،‌ اما به هر حال کار برایشان جذاب خواهد بود.
 
مهتاب نصیر پور در ادامه‌ی پاسخ به سوال خبرنگاران از اینکه چرا محمد رحمانیان به سمت موسیقی رفته و دیگر کارهای اجتماعی انجام نمی‌دهد، در این نشست گفت: ما نمایش‌نامه‌های کامل بسیاری را داریم، اما شرایط اجازه نمی‌دهد تا آن ها را به روی صحنه ببریم.
 
همچنین اشکان خطیبی در پاسخ به این سوال اظهار داشت: اکنون بعد از سه دهه قطع موسیقی دوباره محمد رحمانیان آمد و با ابزار دراماتیک نمایش و موسیقی راه انداخت.
 
محمد رحمانیان در خصوص اینکه بازیگران به عنوان خواننده هم در کنار حضور دارند بیان کرد: سعی شده تنوع موسیقی در کار باشد، اما ما به امکانات تئاتر شهر اکتفا نکردیم و بیشتر تجهیزاتی که لازم داشتیم را خودمان تهیه کردیم.
 
مهتاب نصیر پور بازیگر موسیقی نمایش ترانه‌های محلی در ادامه نشست تصریح کرد: محمد رحمانیان شیوه‌های متنوعی را در کارهایش استفاده می‌کند و تئاتر موزیکال هم تجربه‌ی دیگری است و به نظر من قبل از اینکه بشنویم تجربه‌ای در غرب صورت گرفته، باید خودمان آن را تجربه کنیم.
 
وی در خصوص بلیت‌های تئاتر شهر اظهار داشت:‌ قیمت بلیت‌های تالار اصلی تئاتر شهر برایم سوال شده و به نظر من ارزش کار هنری را کسی نمی‌تواند تعیین کند.
 
نصیر‌پور خاطرنشان کرد: مصوبه ای در تئاتر شهر اجرا شده که سقف بلیت‌ها نباید از 25 تومن بالاتر رود.
 
گفتنی است؛ اجرای نمایش ترانه‌های محلی از سه شنبه ساعت 19 در سالن اصلی تئاتر شهر شروع خواهد شد.
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.