سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدل VivoBook S300CA

تازه وارد فوق باریک خانواده ASUS ارزش خریدن دارد+قیمت و تصویر

یکی از بنیادی‌ترین و اساسی‌ترین تغییرات ایجاد شده در نسخه هشتم سیستم‌عامل ویندوز، پشتیبانی کامل این سیستم‌عامل از صفحات نمایش لمسی است.

به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران؛ در حقیقت این فرمان‌های لمسی ویندوز 8 هستند که لذت واقعی کار کردن با این سیستم‌عامل را به کاربر منتقل می‌کنند. VivoBook نام خانواده جدیدی از لپ‌تاپ‌های فوق باریک کمپانی ایسوس است که پس از عرضه سیستم‌عامل ویندوز 8، معرفی شده و جزو اولین لپ‌تاپ‌هایی می‌باشند که به صفحات نمایش لمسی مجهز شده‌اند. این لپ‌تاپ‌ها در سه مدل 11، 13 و 14 اینچی عرضه شده و مهم‌ترین مزیت آن‌ها، قیمت مناسبشان در مقایسه با لپ‌تاپ‌های لمسی دیگر است.

 
یکی از بنیادی‌ترین و اساسی‌ترین تغییرات ایجاد شده در نسخه هشتم سیستم‌عامل ویندوز، پشتیبانی کامل این سیستم‌عامل از صفحات نمایش لمسی است. در حقیقت این فرمان‌های لمسی ویندوز 8 هستند که لذت واقعی کار کردن با این سیستم‌عامل را به کاربر منتقل می‌کنند.

VivoBook نام خانواده جدیدی از لپ‌تاپ‌های فوق باریک کمپانی ایسوس است که پس از عرضه سیستم‌عامل ویندوز 8، معرفی شده و جزو اولین لپ‌تاپ‌هایی می‌باشند که به صفحات نمایش لمسی مجهز شده‌اند. این لپ‌تاپ‌ها در سه مدل 11، 13 و 14 اینچی عرضه شده و مهم‌ترین مزیت آن‌ها، قیمت مناسبشان در مقایسه با لپ‌تاپ‌های لمسی دیگر است. خواننده نقد و بررسی این لپ‌تاپ‌ها در دیجی کالا باشید.
 
 
 
طراحی و ساخت
بر خلاف اکثر لپ‌تاپ‌ها در این بازه قیمتی، بدنه VivoBook تماما پلاستیکی نبوده و اکثر قسمت‌های آن از آلومینیوم برس خورده، ساخته شده و یا حداقل دارای روکشی از جنس آلومینیوم می‌باشد. این آلومینیوم را می‌توان در قاب پشت صفحه‌نمایش و قسمت‌های مختلف بدنه دستگاه مشاهده کرد. در حقیقت تنها سطح زیرین لپ‌تاپ است که از پلاستیک ساخته شده. مدل‌های 14 اینچی تنها 1.8 کیلوگرم وزن داشته و مدل‌های 13 و 11 اینچی به ترتیب وزنی معادل 1.7 و 1.4 کیلوگرم دارند. کیفیت ساخت تمام مدل‌ها بسیار بالاست. محل اتصال بخش‌های مختلف بسیار دقیق و بدون خطا بوده و انحنای لبه‌ها به بهترین نحو انجام شده است. لولاهای صفحه‌نمایش از استحکام بالایی برخوردارند و امکان باز شدن صفحه تا زاویه‌ی 140 درجه‌ای را فراهم می‌کنند. شاید تنها ایرادی که بتوان به طراحی این لپ‌تاپ‌ها گرفت، قاب دور صفحه‌نمایش است که کمی ضخیم در نظر گرفته شده و از زیبایی کلی دستگاه کاسته است.
 
 
پورت‌ها و اتصالات
از لحاظ پورت‌ها و اتصالات، VivoBookها تمام پورت‌های استاندارد را دارا می‌باشند. خروجی‌های تصویری VGA و HDMI، پورت شبکه Ethernet، کارت‌خوان SD، تعدادی پورت USB و پورت ترکیبی صوتی، دو لبه کناری لپ‌تاپ را پوشش می‌دهند. متاسفانه از سه عدد پورت USB قرار داده شده بر روی لپ‌تاپ، تنها یکی از آن‌ها از نوع USB 3.0 بوده و دو تای دیگر USB 2.0 است.
 
 
صفحه‌نمایش
همان‌طور که پیش‌تر گفتیم، VivoBookها در سه مدل 11، 13 و 14 اینچی عرضه شدند. پنل صفحه‌نمایش هر سه مدل از نوع TN بوده و دارای رزولوشن 768×1366 می‌باشد. این صفحات نمایش لمسی خازنی هستند و قابلیت تشخیص چند لمس همزمان را دارند. از آنجایی که این لپ‌تاپ‌ها به طور پیش‌فرض از سیستم‌عامل ویندوز 8 استفاده کرده و رابط کاربری ویندوز 8 مناسب کار کردن با دستگاه‌های لمسیست، ایسوس را به خاطر قرار دادن یک صفحه‌نمایش لمسی بر روی VivoBookها تحسین می‌کنیم. ممکن است که اکثر کاربران به کار کردن با کیبورد و ماوس عادت کرده باشند ولی اگر مدتی با صفحه لمسی این لپ‌تاپ‌ها کار کنید، متوجه افزایش بهره‌وری و لذت کاری، خواهید شد. اما صفحات نمایش VivoBookها دارای نقاط ضعفی نیز هستند. زوایای دید، همانند اکثر صفحاتی که از پنل TN استفاده می‌کنند، مخصوصا در حالت عمودی، بسیار محدود است. به علاوه، روشنایی نسبتا پایین در کنار براق بودن صفحه‌نمایش، باعث می‌شود که نتوان به راحتی با VivoBook در محیط‌های خارجی و در زیر تابش نور آفتاب کار کرد.
 
 
 
بلندگوها
 
ایسوس بلندگوهای این لپ‌تاپ‌ها به تکنولوژی صوتی انحصاری خود یعنی SonicMaster مجهز کرده است. با این وجود، نباید از بلندگوهای کوچک این لپ‌تاپ‌ها، انتظار تولید صدای بلند و با کیفیتی داشته باشید. به طور خلاصه باید گفت که کیفیت صدا رضایت‌بخش است ولی بلندی صدا کافی نبوده و میزان صدای بیس نیز ناچیز می‌باشد.
 
 
کیبورد و تاچ پد
اما در طرف مقابل صفحه‌نمایش، یک صفحه با روکش آلومینیومی قرار دارد که در میان آن، کیبورد جزیره‌ای لپ‌تاپ تعبیه شده است. تمامی کلیدها به استثنای کلیدهای چهار جهت اصلی، ابعاد استانداردی دارند و به لطف آستانه و عمق مناسب آن‌ها، تایپ کردن با VivoBookها بسیار لذت‌بخش است. متاسفانه کیبورد هیچ‌کدام از مدل‌ها دارای بخش عددی جداگانه یا Numpad نیست.
دقیقا در پایین کلید Space، تاچ پد تعبیه شده است. ایسوس در خانواده VivoBook از همان تاچ پد بزرگ و عالی قرار داده شده در لپ‌تاپ‌های گران‌قیمت Zenbook استفاده کرده است. حساسیت تاچ پد بسیار بالاست و تمامی دستورات به بهترین نحو انجام می‌شوند. به علاوه تاچ پد این لپ‌تاپ‌ها از فرمان‌های چند لمسی نیز به طور کامل پشتیبانی می‌کند.
عملکرد سخت‌افزاری و باتری
پس از کیبورد و تاچ پد، به سخت‌افزار داخلی لپ‌تاپ می‌پردازیم. تمامی مدل‌های خانواده VivoBook از نسل سوم پردازنده‌های ولتاژ پایین Intel Core استفاده می‌کنند که در کنار پردازشگر گرافیکی Intel HD 4000، قدرت کافی برای انجام اکثر کارهای روزمره (مانند مرورگری اینترنت، تماشای ویدیو، کار با نرم‌افزارهای آفیس، ویرایش تصویر، ...) را فراهم می‌کنند. خریداران VivoBook باید در نظر داشته باشند که از آنجایی که این لپ‌تاپ‌ها دارای کارت گرافیکی مجزا نبوده و از پردازنده‌های ولتاژ پایین استفاده می‌کنند، چندان مناسب انجام محاسبات سنگین مانند برنامه‌نویسی، ویرایش ویدئو و یا اجرای بازی‌های کامپیوتری نمی‌باشند.
هنگامی که می‌خواهیم به نقد و بررسی آلترابوک‌ها و لپ‌تاپ‌های فوق باریک بپردازیم، یکی از مهم‌ترین فاکتورها، سیستم خنک‌کننده دستگاه است. سیستم خنک‌کننده‌ای که ایسوس در خانواده VivoBookها قرار داده است، بسیار کم‌صداست ولی قدرت خنک‌کنندگی خیلی خوبی ندارد. به طوری که قسمت زیرین دستگاه به خصوص در اطراف دریچه خروجی هوا، کاملا گرم می‌شود. به همین دلیل توصیه می‌کنیم که حتی‌المقدور از پایه‌های خنک‌کننده استفاده کنید.
 
 
باتری VivoBookها در مدل‌های مختلف، دارای ظرفیت‌های متفاوتی می‌باشد. باتری مدل‌های 11 اینچی دارای ظرفیت 38 وات-ساعت بوده ولی مدل‌های 13 و 14 اینچی از باتری‌های با ظرفیت 44 وات-ساعت بهره می‌برند. عملکرد کلی تمام مدل‌ها کم‌وبیش یکسان است و در تست مرورگری اینترنت از طریق Wi-Fi و با روشنایی متوسط صفحه‌نمایش، توانستند نزدیک به سه ساعت و نیم شارژدهی کنند. این میزان در تست تماشای ویدئو به یک ساعت و نیم کاهش یافت. به طور خلاصه باید بگوییم که شارژدهی باتری VivoBook کمتر از آلترابوک‌های دیگر است و احتمالا ناچار خواهید بود تا آداپتور برق دستگاه را همواره همراه خود داشته باشید.
 
 
جمع‌بندی
 
در نهایت باید گفت که ایسوس با تولید VivoBookهای S200، S300 و S400 توانست یک پکیج کامل را در اختیار کاربر قرار دهد. روکش فلزی بدنه در کنار کیفیت ساخت بالا و وزن پایین، VivoBookها را یک سر و گردن از لپ‌تاپ‌های هم قیمت خود بالاتر قرار داده است. اگر بخواهیم برترین ویژگی‌های این لپ‌تاپ‌ها را نام ببریم باید به بدنه‌ی فوق‌العاده باریک و سبک، پردازنده‌های ULV، سیستم خنک‌کننده کم‌صدا و کیبورد و تاچ پد عالی اشاره کنیم. اما وقتی به تمام این‌ها، صفحه‌نمایش لمسی را نیز اضافه کنید، متوجه خواهید شد که در این بازه قیمتی، VivoBookها تقریبا رقیبی ندارند! اما اگر خواهان خرید این آلترابوک‌ها هستید، باید با صفحه‌نمایش براق، قدرت پردازش گرافیکی پایین و باتری نسبتا ضعیف آن‌ها، کنار بیایید.
 
نظرتان درباره این ایسوس فوق باریک چیست؟  قیمت این لپ تاپ یک میلیون 829 هزار تومان است.
برچسب ها: لپ تاپ ، ایسوس ، بازار ، خرید ، اینچ ، لمسی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
الهام
۱۸:۵۷ ۱۴ مرداد ۱۳۹۳
سلام
فوق العاده عالی
الهام
۱۷:۰۶ ۱۴ مرداد ۱۳۹۳
سلام
فوق العاده عالی