غفور عبداللّهی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: گرم شدن یکنواخت جایگاه، کنترل رطوبت، حرارت، بو و جا به جایی هوا با تهویه کافی و دائمی با بهره گیری از کاه غلات امکانپذیر خواهد بود.
وی تشریح کرد: از نظر بهداشتی جایگاه گوساله از اهمیت خاصی برخوردار بوده و اگر به صورت بهداشتی ساخته نشود، گوساله ممکن دچار کاهش وزن، اِسهال و ذات الریه شود.
عبداللّهی ادامه داد: جمع شدن قطرات آب زیر سقف و دیوارها، یخ زدن آب، افزایش رطوبت و بوی زننده آمونیاک از علائم تهویه نامناسب جایگاه گوساله است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: گوساله به محض تولد در معرض عوامل محیطی گوناگونی قرار می گیرد و چون سیستم دفاعی گوساله در آن زمان ضعیف است هریک از عوامل محیطی نظیر سرما، گرما و باد و عوامل بیماریزای و سوء مدیریت باعث بیماری گوساله می شود.
وی اظهار داشت: بستر گوساله باید هر روز تعویض شود.