سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یک متخصص تغذیه:

چای را با لیمو مصرف نکنید

اضافه کردن لیمو به چای آن را طعم‌دار می‌کند اما از لحاظ خاصیت تغذیه‌ای چیزی به آن اضافه نمی‌کند.

پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بسیار از افراد با اضافه کردن موادی به چای آن را طعم‌دار کرده و مصرف می‌کنند که لیمو یکی از مواردی است که اغلب افراد اضافه کردن طعم آن به چای را می‌پذیرند.

وی افزود: مخلوط آبلیموی تازه به چای اگر چه باعث تغییر طعم آن می‌شود اما از لحاظ تغذیه‌ای چیزی به آن اضافه نمی‌کند.

وی ادامه داد: "ویتامین c" موجود در لیمو در اثر دمای بالای چای تجزیه می‌شود و از ارزش ویتامین آن کاسته می‌شود.

فرهبخش خاطر نشان کرد: این که از لیمو به عنوان منبع غنی ویتامین c در چای استفاده می‌شود یک باور غلط است اما مصرف گاه گاه آن موردی ندارد.

انتهای پیام/
برچسب ها: چای ، لیمو ، ویتامینc
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.