سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارائه ۵ بند تکمیلی برای آتش بس از سوی "محمود عباس"

عضو کمیته اجرایی جنبش فتح فلسطین گفت: "محمود عباس" در دیدار با "جان کری" ۵ بند تکمیلی برای طرح آتش بس به وی ارائه کرده است.

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران  به نقل از اسکای نیوز؛  واصل ابو یوسف عضو کمیته مرکزی جنبش فتج گفت که محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی به جان کری وزیر خارجه آمریکا 5 بند تکمیلی برای طرح آتش بس مصر تقدیم کرد.
 
وی افزود: فلسطینی‌ها خواستار آتش بس در خلال 5 روز از تصویب آن، رفح محاصره از غزه و سیطره گارد ریاستی فلسطین بر گذرگاه رفح هستند.
 
پیش از این منابع رسانه‌ای اعلام کرده بودند که جنبش حماس و جنبش جهاد اسلامی به سرویس اطلاعات مصر اعلام کرده‌اند، آماده قبول آتش بس طولانی مدت 10 ساله‌ای با اسرائیل هستند البته تنها در صورتی این آتش بس را مورد قبول قرار خواهند داد که با 10 شرط تعیین شده از سوی این دو جنبش اسرائیل موافقت خود را اعلام کند.
 
شرط‌های جنبش حماس و جنبش جهاد اسلامی بدین گونه است:
 
شرط اول: آزادی تمام بازداشتی های فلسطینی که بعد از کشته شدن سه شهرک نشین صهیونیست از سوی نظامیان اسرائیلی در کرانه باختری دستگیر شدند، البته باید تمام اسرای قدیمی فلسطینی بجای مانده از معامله مبادله اسرای فلسطینی با شالیت هم آزاد شوند.
 
شرط دوم: شرایط نگهداری و اسارت اسرای فلسطینی در زندان ها و بازداشتگاه های اسرائیلی بهبود یابد،‌ این امر شامل اسرای فلسطینی از قدس شرقی و فلسطینیان ساکن اراضی سال 1948 هم می شود.
 
شرط سوم : برداشته شدن تحریم های نوار غزه و گشوده شدن تمام گذرگاه های مرزی برای عبور افراد و کالا و اجناس است، این مواد شامل مواد ساختمان سازی و سوخت مورد نیاز نیروگاه های تولید برق نوارغزه هم می باشد.
 
شرط چهارم : برپایی بندری دریایی و بازگشایی مجدد فرودگاه بین المللی نوار غزه، باید این دو مرکز با نظارت سازمان ملل فعالیت داشته باشند.
 
شرط پنجم : باید منطقه صیادی و شیلات دریایی تا عمق 10 مایلی توسعه یابد و صیادان فلسطینی با استفاده از کشتی های بزرگ ماهیگری به کار خود مشغول شوند.
 
شرط ششم : انتقال نظارت و کنترل گذرگاه رفح مرزی با مصر به ناظران سازمان ملل و نیروهای وابسته به کشورهای دوست عربی ارجاع شود.
 
شرط هفتم : استقرار نیروهای ناظر بین المللی در طول مرزهای نوارغزه و اجازه دادن به کشاورزان فلسطینی برای فعالیت در مناطق کشاورزی در نزدیک مرز.
 
شرط هشتم : کاستن از محدودیت های اعمال شده برای فلسطینیان در حضور مسجد الاقصی و قدس شریف .
 
شرط نهم : دخالت نکردن در روند سیاسی بین فلسطینیان براساس اصل آشتی ملی که دربرگیرنده انتخابات پارلمانی فلسطینی و انتخاب رئیس تشکیلات خودگردان است.
 
شرط دهم : تاسیس و راه اندازی مراکز صنعتی و بهبود وضع اقتصادی در نوار غزه .


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.