سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دانستنی های سفر/

توصیه هایی برای "ساحل گردی" امن

سفر به کرانه‌ها و حضور در محیط‌های ساحلی همواره یکی از جذاب‌ترین و خاطره‌انگیزترین سفرها برای هر کسی است که باید از خطرات آن دور ماند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛سفر به کرانه‌ها و حضور در محیط‌های ساحلی همواره یکی از جذاب‌ترین و خاطره‌انگیزترین سفرها برای هر کسی بوده است.
 
بسیاری از خاطرات خوش ما به همراه عزیزان و اعضای خانواده‌مان در محیط‌های ساحلی شکل گرفته‌اند، اما سفر به کرانه‌ها و ساحل‌گردی نیز همچون سایر انواع گردشگری آدابی دارد که با رعایت آنها می‌توان علاوه بر داشتن لحظه‌هایی خوش به حفظ محیط‌های ساحلی برای نسل‌های آینده نیز کمک کرد. در اینجا نگاهی داریم به برخی از توصیه‌های مهم که رعایت آنها در سواحل و کرانه‌ها می‌تواند راهگشا باشد.
 
 
دل‌انگیز اما خطرناک
 بسیاری از افراد از تفاوت شنا در استخر با شنا در دریای مواج بی‌اطلاع هستند. معمولا شنا در آب‌های آزاد نیازمند مهارتی ویژه است که هر شناگری به آن مسلط نیست.
 
 پس با ورود به ساحل و دیدن دریایی زیبا و دل‌انگیز خود را به مثابه یک شناگر قابل​ داخل امواج دریا رها نکنید. متاسفانه بسیاری از افراد ناآگاه در فصل تابستان قربانی شنا در دریا می‌شوند. ​
 
هنگام شیرجه بهتر است نخست عمق آب را چک کنید و از گردن خود در مقابل خطرهای احتمالی محافظت نمایید. آگاهی به شرایط زیست گیاهی و جانوری نیز می‌تواند مانع از خطرات احتمالی شود.
 
از جمع کردن یادگاری در ساحل بپرهیزید و سعی کنید به آیندگان فکر کرده و هرچه کمتر به تغییر چهره سواحل دست بزنید. فراموش نکنید​ محیط‌های ساحلی از حساس‌ترین اکوسیستم‌های جهان محسوب می‌شو​د و کوچک‌ترین آلودگی در آنها سبب مشکلات بزرگی در تمام​ سطح کره زمین می‌گردد.
 
 
کودکان در ساحل
 اگر برای نخستین بار با فرزند خود به ساحل می‌روید، آگاه باشید که این بار خبری از لذت‌های همیشگی نیست و قطعا چیزهایی تغییر کرده است. بهتر است خود را آماده کنید چراکه فرزندتان با رقبت شن‌های ساحل را به قصد خوردن به دهان می‌گذارد؛ شما بیشتر از پنج دقیقه نمی‌توانید در آب بمانید و قطعا به یک چادر نیاز پیدا خواهید کرد.
 
 یکی از بهترین راهکارها برای بهتر شدن وضع​ و ایجاد فضایی لذت بخش برای اعضای خانواده، صحبت کردن با فرزندتان پیش از رفتن به ساحل و توضیح محیط و برنامه‌هایی است که قرار است با یکدیگر تجربه کنید.
 
 با شرح محیط و دادن آموزش‌های ابتدایی می‌توان از وقوع نیمی از رویدادهای ناخواسته جلوگیری کرد و تا حدودی به شرایط تسلط یافت. بهتر است برای بچه‌ها از لباس‌های شنای یک تکه و آستین‌دار استفاده شود تا در اثر برخورد با شن‌های داغ ساحل کمتر آسیب ببینند.
 
 استفاده از کرم‌های ضد آفتاب​ همراه کلاه و عینک دودی می‌تواند از شدت آسیب‌های احتمالی بکاهد. اگر کودک شما قصد شنا دارد، بهتر است او را در منطقه‌ای تحت نظر خود نگه دارید، چراکه معمولا بچه‌ها بسیار سریع‌تر از آنچه بزرگسالان گمان می‌کنند، شنا کرده و ناپدید می‌شوند.
 
 استفاده از تیوپ‌های محافظتی یکی از عاقلانه‌ترین کارهای پیشگیرانه محسوب می‌شود. بسیاری از بچه‌های شهری که عادت به محیط‌های باز و شلوغ ساحلی ندارند ممکن است آزرده شوند. با برپایی چادر می‌توانید به کم‌ کردن استرس‌های محیطی کمک کنید و با در آغوش گرفتن فرزندتان به وی امنیت و آرامش قبلی را باز​گردانید.

انتهای پیام/

برچسب ها: گردشگری ، سفر ، طبیعت ، قانون ، جریمه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.