به گزارش
گروه بازار باشگاه خبرنگاران، حسین محمدی اظهار کرد: مصرف کنندگان به دلیل ارزان تر بودن حلیم و آش به واحدهای غیر استاندارد مراجعه می کنند که این محصولات در اطراف شهر در مکان های غیر بهداشتی و توسط افراد عدم دارای صلاحیت تولید شده اند.
او ادامه داد: در ماه رمضان تقاضا بیشتر معطوف به غذاهای روان مانند حلیم، آش و شله زرد است و آنچنان علاقه ای برای مصرف کباب وجود ندارد.
وی با بیان این که با گران فروشی و کم فروشی به شدت برخورد خواهد شد، تاکید کرد: هر کیلو حلیم ساده 8هزار تومان، حلیم ویژه 8هزار و 500 تومان، آش شله قلم کار 7هزار و 500 تومان، آش بدون گوشت 7هزار تومان، حلیم، شله زرد، فرینی 8هزار تومان و هر پرس از مواد غذایی اعلام شده 5هزار تومان است.
رییس اتحادیه کباب، آش و حلیم تهران افزود: هر سیخ کباب کوبیده درجه یک 5هزار تومان، کباب کوبیده مخلوط گوساله و گوسفند 3هزار و 500 تومان، کباب کوبیده گوسفند 4هزار تومان، جوجه کباب درجه یک بدون استخوان 12هزار تومان و جوجه کباب کامل 18 هزار تومان قیمت گذاری شده است.
وی بیان کرد: هر سیخ کباب برگ، چنجه، سلطانی، فیله، میکس(بختیاری)، نگینی 15 هزار تومان، ششلیگ 30 هزار تومان و هر سیخ گوجه یک هزار تومان عرضه می شود.
انتهای پیام/
منبع:تسنیم