سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شیراز/

افزایش تولید گوشت شتر مرغ در فارس، از 17 تن به 60 تن در سال

میزان تولید گوشت شتر مرغ استان فارس از سال ۸۹ تا پایان سال 92 از 17 تن به 50 تن رسیده است و تا آخر امسال نیز پیش بینی می شود که 60 تن گوشت تولید شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی فارس گفت: پیش بینی می شود امسال 60 تن گوشت و  هزار و 250 تخته پوست شترمرغ در فارس تولید شود.


سید عبدالله جزایری گفت: وسعت، تنوع آب و هوا و امکانات بالقوه از قبیل نیروی کار فراوان سبب شده اند تا استان فارس یکی از مناطق مستعد پرورش سایر ماکیان از جمله شترمرغ در استان فارس باشد.


وی افزود: در حال حاضر تعداد 6 واحد پرورش شترمرغ به ظرفیت 100 قطعه مولد و 3030 قطعه پرواری به صورت مجاز در فارس مشغول فعالیت است.


وی افزود: تعداد 10 واحد پرورش شتر مرغ نیز به ظرفیت 365 قطعه مولد و 6500 قطعه پرواری با پیشرفت فیزیکی 30 تا 90 درصد در حال ساخت است.


جزایری تصریح کرد: استان فارس از نظر بازار محصولات حاصل از پرورش شترمرغ نظیر فروش گوشت و پوست این پرنده در وضعیت بسیار مطلوبی در کشور قرار دارد که با ایجاد صنایع جانبی وضعیت بازار فروش محصولات این پرنده بهتر نیز می شود.


انتهای پیام/ز

برچسب ها: افزایش ، تولید ، گوشت ، فارس
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.