سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شیراز/

استفاده از کودهای ریز مغذی و سالم سازی بذر مصرفی در مزارع سیب زمینی فارس

مصرف کودهای ریز مغذی و بیو لوژیک، سالم سازی بذر مصرفی کشاورزان و توصیه های فنی و علمی به کشاورزان، از جمله کارهایی است که در جهت بهبود کمی و کیفی محصول سیب زمینی در مزارع فارس صورت گرفته است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: جهت بهبود کمی و کیفی محصول سیب زمینی در استان تا کنون کارهای خوبی از قبیل مصرف کودهای ریز مغذی و بیو لوژیک، سالم سازی بذر مصرفی کشاورزان، نظارت کامل و توصیه های فنی و علمی به کشاورزان از طریق به کار گیری مهندسین ناظر و همچنین کارشناسان زراعت شهرستان های استان، نظارت کامل بر مراحل تولید بذر سیب زمینی و ایجاد مزارع نمایشی در خصوص مسائل بهزراعی سیب زمینی انجام شده است.

در استان خبرداد.

دهقان افزود: در استان فارس 6 هزار و 406 هکتار از اراضی کشاورزی در سال زراعی 93-92 به کاشت این محصول اختصاص یافت.


وی بیان داشت:سالانه 222 هزارتن سیب زمینی از اراضی فارس برداشت می شود.


مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه استان فارس رتبه ششم کشور را از لحاظ سطح زیر کشت سیب زمینی به خود اختصاص داده است، افزود: حدود 78 درصد کشت سیب زمینی استان فارس در فصل بهار و در شهرستانهای شمالی استان و 6 درصد در فصل پائیز درشهرستانهای جنوبی و 16 درصد کشت زمستانه در شهرستانهای مرکزی انجام میشود.


انتهای پیام/ز

برچسب ها: کود ، بذر ، مزارع ، فارس
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.