سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آجیل در بهبودی بیماری‌های قلبی بسیار موثر است

تحقیقات جدید نشان داده است که یک وعده آجیل در روز می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را نزدیک به یک سوم کاهش دهد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران محققان آمریکایی و چینی دریافتند که رژیم غذایی روزانه از آجیل‌های مختلف می‌تواند نرخ مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.

کارشناسان دانشگاه «هوآ زونگ» علم و صنعت، ووهان، چین و دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد در بوستون در ایالات متحده با استفاده از داده‌های تعدادی از پژوهش‌های قبلی، فواید آجیل را بررسی کردند.

آنها ۱۸ مطالعات مختلف شامل بیش از ۱۲۰۰۰ مبتلا به دیابت نوع، ۱۵۰۰۰ بیمار قلبی و تقریباً۵۰۰۰۰ مورد مرگ را مورد بررسی قرار دادند.

براساس گزارش منتشر شده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی رژیم غذایی محتوی آجیل می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را بین  ۲۸ و ۲۹ درصد کاهش دهد و۱۷ درصد خطر مرگ را کاهش دهد.

از آنجایی که آجیل در چربی‌های اشباع نشده، پروتئین و ویتامین‌ها و همچنین به عنوان آنتی‌اکسیدان بالا وجود دارد، با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است.

کارشناسان معتقدند که روغن موجود در آجیل‌ها می‌تواند کلسترول  بد و احتمالاً التهاب را کاهش دهد.

برچسب ها: آجیل ، بیماری ، قلبی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.