سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

محمودی: برنامه‌ریزی‌های بلند مدت می‌تواند کارساز باشند/ اعتماد به جوانان کارسختی است

کارشناس فوتبال کشورمان گفت: فدراسیون و مسئولان لیگ می‌توانستند با یک برنامه‌ریزی بلند مدت و کار اصولی در طی چند سال آینده نسبت به جذب بازیکنان جوان اقدام کنند.

کاظم محمودی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران در ارزیابی‌اش از به کارگیری بازیکنان جوان در تیمها افزود: با یک برنامه‌ریزی بلند مدت می‌شد بازیکنان جوان را به تیمها آورد و این کار بهتر بود در چند سال آینده با یک برنامه اصولی کامل انجام می‌گرفت.

کارشناس فوتبال کشورمان در ادامه افزود: در حال حاضر در فصل نقل وانتقالات از هر تیم حداقل 3 بازیکن جذب کنار رفتند تا تیمها بتوانند از بازیکنان جوان به جای آنها استفاده کنند ولی این کار اصولی نیست و سطح فوتبال ایران کاسته می شود.

وی در ادامه بیان کرد: شرایط فوتبال ما در حال حاضر به طوری است که بازیکنان خوب ما مجبورند از لیگ برتر کنار بروند و انجام این کار حتی برای بازیکنانی که سن زیادی نداشتند در بازیکنان خوب اصلا به جا نیست و بهتر بود که جذب بازیکنان جوان به سالهای بعد البته با یک برنامه‌ریزی کامل موکول می‌شد.

محمودی در ادامه اظهار کرد: بهترین راه حلی که می‌توانست برای تیمهای اثرگذاری بیشتری داشته باشد این بود که تیمها اجبار می‌شوند که در جام حذفی از 11 بازیکن حاضر در زمین حداقل 4 یا 5 بازیکن از امید و جوانان زیر23 سال استفاده می‌کردند و برای تعویض این بازیکنان در زمین نیز باز با جوانان امید را آنها را جا به جا می‌کردند و این برنامه‌ریزی در جام‌های گذشته انجام می‌گرفت و بازیکنان خوب به همراه 4یا5 بازیکن امید در زمین حاضر بودند و باعث می‌شد هم بازی به جوان‌ها برسد و هم از سطح لیگ کاسته نشود ولی در حال حاضر بازیکنان خوب مجبورند از لیگ برتر پایین‌تر بیایند و این در آینده مشکل‌ساز می‌شود.

کارشناس فوتبال کشورمان درادامه بیان کرد: با برنامه‌ریزی درست و اصولی می‌توان جام حذفی را محلی مناسب برای ارز اندامی بازیکنان جوان در نظر گرفت.

وی درباره ارزیابی‌اش از اینکه در فصل نقل وانتقالات به استانداردها نزدیک شدیم یا نه؟ بازیکنان با تجربه زحمت‌های زیادی در این چند سال در فوتبال ما کشیده‌اند و از اینکه به یکباره از دور خارج شوند از بار فنی لیگ کاسته می‌شود و باید روی آکادمی‌ها بیشتر سرمایه‌گذاری شود و در سال‌های آینده به این خواهیم رسید که کنار گذاشتن بازیکنان حرفه‌ای ما کار کارشناسی نبوده است.

محمودی درباره ارزیابی‌اش از استعفای مربیان ایرانی به جای مربیان خارجی افزود: اقتصاد مملکت ما به صورتی است که امکان آوردن مربیان خارجی برای تیم‌ها وجود ندارد ولی اگر مربیان ایرانی و خارجی را از نظر بار منفی مقایسه کنیم این را نشان می‌دهد که مربیان ایرانی بار فنی کمتری نسبت به مربیان خارجی دارند و تیم‌ها به جای استفاده از مربیان ایرانی ترجیح می‌دهند که از مربیان خارجی استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: بهتر است برای مربیان ایرانی کلاس‌های توجیهی و عملی بیشتری گذاشته شود تا باعث افزایش دانش مربیان شوند.

انتهای‌پیام/
برچسب ها: لیگ ، فوتبال ، ارزیابی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.