سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تحریم روسیه چگونه اقتصاد اروپا را متزلزل خواهد کرد؟ + آمار

مبادلات گسترده اقتصادی روسیه با بسیاری از کشورهای اروپایی، آن‌ها را در اعمال تحریم‌های جدید علیه این کشور مردد کرده است.

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه تلگراف، امروز نشستی با حضور وزرای امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا در بروکسل برگزار خواهد شد که طی آن، موضوع اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه مورد بررسی قرار خواهد گرفت. این در حالی است که مبادلات گسترده این کشورهای با روسیه، آن‌ها را در اعمال این تحریم‌ها مردد کرده است.

دیوید کامرون یکی از سرسخت‌ترین حامیان دور جدید تحریم‌ها علیه روسیه است، چرا که انگلیس نسبت به دیگر کشورهای اروپایی چون آلمان، فرانسه، و ایتالیا، مراودات اقتصادی کم‌تری با این کشور دارد. با این وجود، انگلیس هر ساله بیش از 1.6 میلیارد پوند از صادارات خودرو به روسیه درآمد کسب می‌کند. علاوه بر این، در چند ماه گذشته، انگلیس بیش از 90 میلیون پوند به روسیه تجهیزات نظامی صادر کرده است. اما بیش‌ترین آسیب از جانب شرکت‌های روس وارد خواهد شد که حجم زیادی از سهام انگلیس را در اختیار داشته و حضوری فعال در بازار بورس این کشور داشته‌اند. گفته می‌شود تحریم روسیه آسیب بسیاری زیادی نیز به منابع انرژی انگلیس وارد خواهد کرد.


آلمان نیز کشوری است که یک سوم نفت و گاز مورد نیاز خود را از روسیه وارد می‌کند و بیش از یک‌سوم صادرات اروپا به این کشور را نیز داراست. گفته می‌شود بیش‌ترین سرمایه‌گذاری‌های روسیه در آلمان اجرا می‌شوند و تنها در سال گذشته، بیش از 13 میلیارد پوند توسط شرکت‌های روس در این کشور سرمایه‌گذاری شده است. به گفته اکهارک کوردز، رئیس کمیته روابط اقتصادی اروپای شرقی در آلمان، "کاهش روابط اقتصادی با روسیه در سال گذشته بیش از 25 هزار شغل را در آلمان تهدید کرده است".



میان کشورهای اروپایی، فرانسه پرمنفعت‌ترین قرارداد دفاعی را با روسیه دارد؛ قراردادی که مهم‌ترین عامل بازدارنده مقامات این کشور در تحریم روسیه است. این در حالی است که همکاری‌های دفاعی و رزمایش های مشترک پیاپی این دو کشور، مقامات آمریکایی از جمله باراک اوباما را بسیار نگران کرده است.

اقتصاد بیمار ایتالیا و شرایط نابسامان مردم این کشور نیز موجب تمایل زیاد مقامات این کشور برای جذب سرمایه‌های خارجی شده است. گفته می‌شود هم‌اکنون روسیه یکی از بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاران در ایتالیا است. هلند نیز حدود 10 درصد واردات خود را از روسیه انجام می‌دهد و این کشور بزرگ‌ترین بازار برای گل‌های هلندی است. گفته می‌شود سال گذشته مبادلات اقتصادی این دو کشور بیش از 51 میلیارد پوند برای آن‌ها منفعت داشته است.

حال این سوال مطرح می‌شود که آیا کشورهای اروپایی از جمله موارد نام‌برده حاضر خواهند شد به قیمت از دست دادن منافع خود و تنها به دلیل فشاری که از جانب آمریکا و انگلیس به آن‌ها وارد می‌شود، این تحریم‌ها را بپذیرند؟



انتهای پیام/
برچسب ها: روسیه ، اروپا ، تحریم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.