سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

احسانی: برخی تیم های جام جهانی دانش روز را به خوبی بکار گرفتند

رئیس کمیته آموزش فدراسیون معتقد است برای رشد فوتبال در آسیا، کنفدراسیون فوتبال آسیا باید به فکر چاره باشد.

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران، محمد احسانی در مورد جام جهانی 2014 برزیل گفت: ورزش و بخصوص فوتبال بسیار گسترش پیدا کرده و این نشان از نفوذ و توسعه آن در عمق جوامع دارد و اینجا مدیریت ها هستند که باید از این پتانسیل موجود استفاده کنند.

وی در ادامه افزود: سرعت تغییرات تکنولوژیکی از آموزش آن بسیار بیشتر است و اين بدین معناست که با آمدن يک دانش نوين، طی زمانی کوتاه و پيش از اينکه بتوان آن را آموزش داد، دانش جدیدی وارد عرصه می شود و اين موضوع باعث می شود که پديد آورنده آن بتواند بیشترين بهره را از آن ببرد.

رئیس کميته آموزش در ادامه گفت: همه اهالی فوتبال به خوبی می دانند که این تغییرات توقعاتی را از سوی مردم بدون در نظرگرفتن تغییرات تکنولوژیکی که طی 4 سال گذشته ایجاد شده است، بوجود می آورد، مبنی بر اینکه این جام جهانی نیز باید مانند جام جهانی قبلی باشد. من معتقدم هر جام جهانی زیبایی خاص خودش را دارد و جام جهانی 2014 صد درصد با جام های جهانی قبل تفاوت داشت.

وی صحبتهایش را اينگونه ادامه داد: یکی از بیشترین مسائلی که در جام جهانی 2014 به چشم می آمد، مسئله آموزش بود. نه تنها فوتبال بلکه کلیه ورزش ها تغییرات و پیشرفت های زیادی داشته و اینکه ما می بینیم فاصله ها چقدر نزدیک شده است به موضوع آموزش بازمی گردد.
دکتر احسانی در ادامه افزود: بدین معنا که با گسترش تکنولوژی، مربی ها و فدراسیون هایی مانند الجزایر بودند که با در دست داشتن علم و دانش و استفاده صحیح از آن و حتی با امکانات کم توانستند آنچنان رشد کنند که در سطوح بالای جام جهانی قرار بگیرند و از طرف دیگر نیز شاهد موفقیت کشورهایی بودیم که فوتبال را در سطح حرفه ای پیگیری می کنند و برنامه ریزی های آنها به صورت بلند مدت و به 10 یا 12 سال قبل با به کارگیری پتانسیل قوی رده های سنی نوجوانان، جوانان و امید باز می گردد.

احسانی از سومين رده از تيم های حاضر در جام جهانی اينگونه ياد کرد: همچنین کشورهایی بودند که با وجود موفقیت هایشان در سطح قاره ای، مربی خود را عوض کردند. چون به این نتیجه رسیده بودند که با این سبک نمی توانند قهرمانی را به خانه ببرند و باید فلسفه فوتبالشان را تغییر دهند. تمامی این مسائل حاکی از آن است که تغییرات اساسی ایجاد شده است.

وی در ادامه گفت: من فکر می کنم که کلید این جام جهانی نزدیک بودن دانش مربی ها به یکدیگر بود و تنها تفاوت آنها را می توان در نحوه اجرا و امکانات در دسترس آنها مشاهده کرد.
رئیس کميته آموزش در پايان افزود: فوتبال آسیا با فوتبال دنیا فاصله بسیار زیادی دارد و شاهد رشد و سقوط آن در مسابقات جهانی و در جام های جهانی هستيم و شاید باید تمرکز را ابتدا بر روی پایدار ماندن و سپس توسعه دادن قرار داد. به نظر من کنفدراسیون فوتبال آسیا بايد ديدگاهش را تغيير دهد و به فکر چاره باشد و با تغییر در زیرساختهای بسیاری از مسایل فوتبال اين تغییرات را به فوتبال آسیا تحميل کند تا از اين طریق و با برنامه ریزی منسجم تر موجب رشد روز افزون فوتبال آسیا شود.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: احسانی ، فوتبال ، فدراسیون
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.