سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افراد روزه‌دار در مقایسه با دیگران این برتری‌ها را دارند

با روزه‌داری خود را در مقابل نگاه‌ها و کلام‌های بد مراقبت می‌کنیم پس به نوعی می‌توان گفت روزه داری یکی از انواع فنون خود مراقبتی است که منجر به افزایش سلامت روان می‌شود.

همایون ابراهیمی‌مقدم روانشناس در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: یک انسان سالم باید از ابعاد مختلف مراقب سلامتی خود باشد، یکی از ابعاد مهم بعد معنوی است که در کنار سه بعد جسمانی، روانی، اجتماعی و معنوی در انسان وجود دارد. بعد معنوی با چارچوب های فرهنگی، اخلاقی و دینی فرد آمیخته است و توجه به این چهارچوب‌ها تضمین سلامتی فرد را در پی خواهد داشت.

وی افزود: روزه و روزه‌داری از جمله مسائلی است که منجر به آن می‌شود که فرد از نظر معنوی در کنار سلامت جسمانی و احساس مثبت و خوبی داشته باشد. بررسی‌ها نشان می‌دهد که افراد روزه دار در مقایسه با افراد دیگر در زمینه‌هایی مانند استقامت، صبر و پشتکار از درجه‌ی بالاتری برخوردار هستند به همین ترتیب موجب می‌شود، فرد نسبت به دیگران احساس نزدیکی و همدردی داشته باشد.

ابراهیمی‌مقدم تصریح کرد: بعضی از افراد به دلیل مشکلات اقتصادی، درگیری‌های اجتماعی، ضعف‌های بدنی و مواردی از این دست زندگی سالمی را تجربه نمی‌کنند. در هنگام روزه گرفتن ما می‌توانیم به غم رنج و درد این افراد پی ببریم. از طرف دیگر با توجه به اینکه روزه و روزه‌داری از جمله فرامین الهی محسوب می‌شود، همت گماردن به آن منجر به احساس خوب از نظر وجدانی می‌گردد و این احساس روی سلامت روان تاثیر بسزایی خواهد گذاشت.

این متخصص در پایان خاطرنشان کرد: با روزه‌داری خود را در مقابل نگاه‌ها و کلام‌های بد مراقبت می‌کنیم پس به نوعی می‌توان گفت روزه داری یکی از انواع فنون خود مراقبتی است که منجر به افزایش سلامت روان می‌شود.



انتهای پیام/

برچسب ها: روزه ، امنیت ، آرامش ، زندگی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.