"محمدصادق کوشکی" در گفتگو
با
خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، با اشاره به حملات سنگین رژیم صهیونیست به مردم مظلوم غزه و عدم واکنش مجامع بینالملل، اظهار داشت: نباید توقعی از مجامع حقوق بشری، سازمان ملل یا شورای امنیت داشته باشید، چرا که ساختار شکلگیری این نهادهای بینالمللی بر مبنای قدرت است.
وی ادامه داد: این ساختارها صرفا در خدمت دولتها و ملتهایی هستند که بهره کافی از قدرت داشته باشند و نباید توقع داشته باشیم این مجموعهها از یک ملت بیپناه مثل ملت فلسطین حمایت کنند.
این محقق و پژوهشگر مسائل سیاسی افزود: البته این سازمانها و مجامع شعار دفاع از حقوق انسانها، کودکان و زنان را میدهند، اما وقتی که مبنا و زیرساخت این مجموعهها را نگاه کنیم متوجه میشویم که این مجموعهها تعریف شدهاند، چرا که در خدمت منافع شخصی گروههای صاحب قدرت قرار گیرند.
کوشکی تصریح کرد: همواره شاهد هستیم که شورای امنیت بارها علیه گروههای فلسطینی و گروههای مقاومت موضع گرفته است و آنها را به تروریست بودن متهم کرده است البته در نقطه مقابل هیچگاه رژیم صهیونیستی از شورای امنیت یا زیرمجموعههای حقوق بشری سازمان ملل مورد بازخواست قرار نگرفته است به واسطه اینکه رژیم صهیونیستی پیوندهای جدی و عمیقی با قدرتهای بزرگ مسلط بر شورای امنیت، سازمان ملل و سایر مجموعههای حقوق بشری دارد.
کوشکی در پایان خاطر نشان کرد: حامیان اصلی رژیم صهیونیست ایالات متحده آمریکا، فرانسه، انگلستان و حتی در بسیاری از مواقع روسیه است این قدرتهای بزرگ ساختار مجامع بینالمللی و شورای امنیت را در بسیاری از موارد شکل میدهند بنابراین از حکومتهایی که به اشکال مختلف به رژیم صهیونیستی برای تداوم حیات کمک میکنند نمیتوان توقع داشت حتی به صورت شعاری و نمادین رژیم صهیونیست را مورد محکومیت یا معاضه قرار دهند.
انتهای پیام/