سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سازمان میادین به عنوان واحد نمونه عرضه مواد غذایی انتخاب شد

از انتخاب این سازمان به عنوان واحد نمونه عرضه مواد غذایی توسط اداره کل استاندارد استان تهران و استاندارد سازی میادین و بازارهای تابعه خبر داد.

 به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، سید احمد صفوی مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره‌بار درباره اجرای طرح پایش سموم و فلزات سنگین و نیترات در محصولات کشاورزی وروردی به میدان مرکزی است، گفت: یک هزار و 220 نمونه از اقدامات معاونت بهداشت و کنترل کیفیت در سال 92 انجام شده است به طوری که اندازه گیری باقیمانده هورمون‌‌ها، آنتی بیوتیک‌‌ها، داروها و آلاینده‌های شیمیایی در گوشت مرغ در 202 نمونه صورت گرفته است.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران درباره اجرای طرح تحقیقاتی پایش محصولات وارداتی همچون سیب، پرتقال و موز تصریح کرد: این میوه‌ها از نظر دست ورزی‌های ژنتیکی با همکاری سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی کشور از دیگر پروژه‌هایی بوده که سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در دستور کار خود در سال گذشته قرار داد.

وی با اشاره به اخذ گواهینامه استاندارد تشویقی برای 2 میدان و 9 بازار تابعه میادین میوه و تره بار در سال 1392 گفت: انتخاب سازمان به عنوان واحد نمونه عرضه مواد غذایی توسط اداره کل استاندارد استان تهران و استاندارد سازی میادین و بازارهای تابعه و تدوین 21 استاندارد برای همه کاربری‌ها و 40 دستورالعمل کار کاربری‌ها از موفقیت‌های این مجموعه بوده است.

صفوی با بیان اینکه استقرار نظام ایزو 14001 در جهت نگهداشت نظام مدیریت محیط زیست از دیگر پیشرفت‌های این مجموعه بوده است، خاطرنشان کرد: اجرای 2 دوره برنامه آموزشی 50 ساعته ویژه کارگران در قالب 17500 نفر ساعت از مواردی دیگری است که می‌توان از آنها نام برد.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران به برپایی نمایشگاه عرضه محصولات طبیعی و ارگانیک در شهریورماه سال گذشته اشاره کرد و در این باره افزود: کنترل کیفی محصولات پروتئینی، باغی زراعی، بازرگانی و لبنی از جمله جمع آوری، تدوین و بروزرسانی دستورالعمل‌های جامع کیفی و بهداشتی از جمله فعالیت‌هاست.

وی درخصوص افزایش تعداد اماکن فروش عرضه محصولات گواهی شده در میادین و بازارهای تابعه به 27 غرفه تصریح کرد: اجرای طرح کالیبراسیون تجهیزات برودتی در میادین و بازارهای معرفی شده جهت اخذ استاندارد تشویقی با هدف تأیید صحت عملکرد تجهیزات برودتی انجام شده است.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران همچنین ادامه داد: اجرای طرح آزمون دوره‌ای تأیید صحت عملکرد همه وسایل توزین در غرف میادین و بازارها و همچنین تقویت سیستم نظارت کیفی و بهداشتی در پایانه‌های عرضه عمده مواد پروتئینی بهمن، بعثت و پیروزی از این موارد است.

صفوی با بیان اینکه اجرای برنامه معاینات ادواری و سلامت شغلی در خصوص 400 نفر از همکاران شاغل در میادین و بازارها از فعالیت‌هایی بوده که تاکنون انجام شده است، افزود: اجرای طرح بدون دخانیات در 16 مرکز و ساماندهی وضعیت کارت‌های بهداشت کارگران از جمله این فعالیت‌هاست. همچنین جایگزینی نایلکس‌های زیست تخریب پذیر و پایه گیاهی در روز بدون نایلکس از نکات مثبتی است که می‌توان از آنها نام برد.

انتهای پیام/ 
برچسب ها: تره بار ، میوه ، استاندارد
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.