سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

استحصال بیش از 10 کیلو گوشت از هر بوقلمون صنعتی

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: از هر بوقلمون بومی 6-5 کیلو گوشت و از هر بوقلمون صنعتی 15-12 کیلو گوشت تولید می شود.

جاوید بهروزین در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: گوشت اين پرنده حاوي هر دو نوع گوشت سفيد و قرمز است، 65 درصد گوشت بوقلمون سفيد و در ناحيه سينه و 35 درصد آن تيره و در ناحيه ران‌ ها قرار دارد، گفتنی است که هر يک از اين گوشت‌ ها از نظر طعم و مزه باهم متفاوتند.

وی تشریح کرد: گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون، یک ماده غذایی با پروتئین بالا و چربی کم است.

بهروزین ادامه داد: کسانی که باید غذاهای کم چرب بخورند، می‏توانند از قسمت سفید گوشت بوقلمون استفاده کنند.

مدیر امور  طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: گوشت سينه و بال‌ ها سفيد و لذيذ و از نظر مزه شبيه گوشت گوساله است و گوشت قرمز آن كه اغلب در ران ‌ها يافت مي ‌شود، بسيار نرم و طعمي شبيه گوشت پرندگان وحشي يا شكاري را دارد.

وی  با معرفی شهرستان های برتر در پرورش بوقلمون صنعتی اظهار داشت: ملکان، مرند و میانه از شهرستان های برتر آذربایجان شرقی در پرورش بوقلمون صنعتی هستند.

بهروزین تاکید کرد: فرهنگسازی گسترده و کارشناسانه در زمینه‌ی نهادینه‌سازی اهمیت سلامت عمومی جامعه از مهم‌ترین راهکارهای گسترش فرهنگ سلامت و بهداشت عمومی جامعه است.
 انتهای پیام/ب
برچسب ها: گوشت ، بوقلمون ، صنعتی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.